4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 623 / 22 / 0
Którym sposobem robiłeś mógłbyś napisać temat?
Przepis-temat proszę
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 1709 / 11 / 0
Marlboro_Red pisze:
duldidaj pisze:
A wracając do metkata to nie rozumiem czemu większość tak jeździ po Apselanie. Mi z niego wychodzi najlepszy, najmocniejszy i najpiękniej wchodzący.
Jaką metodą robisz te Apselany? Zawsze korzystałem z przepisu @Qtacza, i o ile przy acatarze wychodzi świetny, tak przy Apselanie nigdy.

Paczka Apselanu, dość solidna górka kalii - lub 3,5 tej w tabletkach (nie preferuję) - 3,2 do 3,4 centów octu i z 22ml wody jak się zacznie robić szklanka ciepła. Taki robię na OBECNĄ chwilę bo kiedyś było minimalnie inaczej z proporcjami ale teraz wychodzi bardzo dobry, nikt nie narzeka jak robiony w grupie, ja też nie mam żadnych "ale" jak sam wale ;-)

Ale wiecie, różnie bywa: pół godziny temu puknąłem kota z całej paczki na jednego strzała i jest dobrze, kopnęło mocno i będę kocił całą noc bo zapasy są :cheesy:

PS: wiem, że robię przeokrutnie niezdrowego kotka ale (może mi się wydaje) odczuwam, że te robione z zachowaniem zasad itp. itd. klepią mnie słabiej.
PS2: taka rada bracia: jak kupujecie gumki z napisem, że karbowane dla jej rozkoszy - wystarczy odwrócić i rozkosz Wasza %-D
  • 1 / / 0
Co się stanie jak odstany metkatynon, który ma parę godzin, i przepłuczki, utlenię po raz drugi? zrobiłem tak i wyszło coś dziwnego, jeżeli metkat rozpada się łatwo do pefki i efki, to powinno drugi raz tlenione spowrotem wrócić do metkatynonu tak? problem w tym żę wyszedł mi fchuj dziwny zapach i smak, i boje sie tego puknąć. ktoś robił tak kiedyś?
  • 1709 / 11 / 0
Myśl mnie pewna naszła, czy możliwe jest zrobionego już kota "przemontować" jakoś do stanu stałego by się nie rozkładał. Zakładam, że w takiej formie się nie rozkłada po kilkunastu h. A jeszcze lepiej przerobić kota do czegoś co będzie stałe ale coś bardziej jak żel i to potem rozpuścić i huknąć po paru dniach. Jest taka opcja w ogóle? Może wystarczy zamrozić? Matkatynon w kostkach %-D Bardzo by to uprościło branie bo tak za każdym razem się grzebać w tym błocie...
  • 58 / 2 / 0
Czesć kotki :-) dziś z @naszual'em srogo się niszczymy, bo na początek poszedł metkat z 2 pak dla na głowę, później postanowiliśmy sięgnąć po alko (wiadomo, typowe połączenie), jeszcze później poszło MMB chminaca (nie pytajce nawet czemu %-D ).
Piszę do Was, kiciusie, żeby wam pokazać, co sobie dzisiaj zmajstrowałam. Otóż ostatnio jak filtrowałam acatary, to miałam spory problem z wyciskaniem tego cholerstwa przez strzykawkę. w końcu zrobiło się jakieś-tam-w-miarę-czyste i wrzuciłam. Za to tym razem kupiłam Apselan. Przereagował sobie ładnie. I już po pierwszym podejściu do filtracji miałam mocno dosyć. A jak wiadomo potrzeba matką wynalazków. Dlatego przedstawiam Wam mój zajebisty, chałupniczy sposób na filtrację kotka, czystość pierwsza klasa, żadnych żółtawych odpadów, widać na zdjęciach :-D
1. Macie lejek? Użyjcie go. Nie macie lejka? Bierzecie losową butlę po napoju, odcinacie górną część.
2. Bierzecie chusteczkę/parę listków papieru toaletowego/filtr do kawy/cokolwiek. Moczycie go w wodzie (to ważne, inaczej metkat wsiąknie)
3. Umieszczacie to w szyjce butli tak, jak na załączonym obrazku.
4. Wlewacie zanieczyszczony roztwór
5. ???
6. Profit.

Miłego kocenia,
G.
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
"the world's a violent machine
precise exultance so serene"
  • 3433 / 714 / 9
To pewnie w chuj długo musi trwać.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 58 / 2 / 0
Zmontowałam to właśnie dlatego, że jestem słabeusz i wyciskanie przez strzykawkę w moim wykonaniu trwało całą wieczność. Jakieś 5 minut i paka przefiltrowana ;]
"the world's a violent machine
precise exultance so serene"
  • 1709 / 11 / 0
Ponawiam pytanie:

Czy możliwe jest zamrożenie apselanu po reakcji by uniknąć w ten sposób rozkład do efedryny? Czy to bezpieczne?
Czyli załóżmy zamrażam by następnie rozpuścić to po kilku dniach i puknąć?

Przecież musi być jakiś sposób by chociaż spowolnić ten rozkład i mam na myśli znacznie spowolnić by można było teoretycznie narobić od groma kociaka i na następny dzień lub dwa po siedzieć cały dzień i hukać metkata zamiast robić->brać->robić->brać w przedziale dnia. Wiecie o co chodzi.
  • 1 / / 0
Hej, Co się dzieje z "brązowym gównem" że przepłuczka wodna powoduje przepłukanie mietka, a przepłuczka z kwaskiem cytrynowym powoduje że brązowe gówno przelatuje przez największy filtr? wkurzałem się z apselanem i dodałem trochę kwasku, co ułatwiło mi przepłukanie, ale nie zwróciłem uwagi na żółty kolor który chyba oznaczał rozpuszczone w wodzie MNO ? brązowe gówno tlenek manganu czy coś takiego? mam nadzieje że się mylę i nie koniecznie rozpuściło się to żrące toksyczne kurestwo w wodzie omijając filtrację, a coś dziwnie mnie głowa bolała... i tego osadu zrobiło się znacznie mniej... Ktoś się wypowie? bardzo bym prosił :)
  • 3449 / 121 / 8
Kochani,

Dlaczego wciąż robicie to z jakichś Apselanów? z Acatarem nie ma ani pół problemu, a metkat wychodzi z filtracją łącznie w 10 minut. Serio!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.