london5 pisze:Masz kardiofazę ? Palpitacje serca ?
Ja tak miałem po gieblu.
Thomas12 pisze:Zacząłeś odstawiać od 23.07, miesiąc masz za sobą.
Będzie dobrze, organizm się oczyścił, jeśli już nic nie bierzesz. Reszta to już teraz kwestia psychiki, wiem coś na ten temat.
Byłoby dobrze, gdybyś wytrzymał bo powrot do tego po takich cierpieniach...ja bym się załamał.
Jak sobie radzisz z ciśnieniem?
Oh, Oh, zły doktur mnie uzależnił.
Kurwa, moja przygoda z opio się zaczęła od strzała buprenorfiny w szpitalu, gdy poczułem co to znaczy opioidy.
I co? I Chuj! To tylko mój wybór że ćpałem/ćpam dalej.
Nie zwalaj na białe kitle, podobało Ci się i dlatego tyle lat ćpałeś.
Amen!
Tosigot pisze:Ale mnie wqurwia takie pierdolenie:
Kurwa, moja przygoda z opio się zaczęła od strzała buprenorfiny w szpitalu, gdy poczułem co to znaczy opioidy.
Amen!
28 sierpnia 2018marcin05121 pisze:To twoje zdanie ja dostałem zlecenie na klona z psychiatryka po delirium na padaczkę 'nie będzie pan brał ataki wrócą'po 9 latach się skapneli że nie mam padaczki.Jakbym miał neta wtedy wolałbym się zachlacTosigot pisze:Ale mnie wqurwia takie pierdolenie:
Amen!
Tobie jest potrzebny detox i długotrwała terapia, bo sam z tego nie wyjdziesz. Pytanie też czy faktycznie chcesz odstawić w co szczerze wątpie patrząc na Twoje podejście do sprawy.
9 lat temu to ja tutaj konto założyłem, a net w polsce jest ogólnodostępny od 99r.
Jak byś chciał przestać to byś nawet TĄ JEBANĄ ULOTKĘ przeczytał przynajmniej raz w ciągu pierwszego roku na klonie, a wiem że pisało o uzależnieniu i maksymalnym czasie stosowania bo sam wpierdalałem benzosy kiedy ty zacząłeś i przeczytałem TĄ JEBANĄ ULOTKĘ przed pierwszym gwizdkiem.
Sorry, ale z punktu terapeutycznego nie nadajesz się na leczenie, bo jeszcze tego nie chcesz.
Życzę Ci z całego serca dużo przemyśleń nad życiem, nad swoim uzależnieniem, i mądrości żebyś w końcu przejrzał na oczy.
Tosigot pisze:Gościu,
9 lat temu to ja tutaj konto założyłem, a net w polsce jest ogólnodostępny od 99r.
Jak byś chciał przestać to byś nawet TĄ JEBANĄ ULOTKĘ przeczytał przynajmniej raz w ciągu pierwszego roku na klonie, a wiem że pisało o uzależnieniu i maksymalnym czasie stosowania bo sam wpierdalałem benzosy kiedy ty zacząłeś i przeczytałem TĄ JEBANĄ ULOTKĘ przed pierwszym gwizdkiem.
Sorry, ale z punktu terapeutycznego nie nadajesz się na leczenie, bo jeszcze tego nie chcesz.
Życzę Ci z całego serca dużo przemyśleń nad życiem, nad swoim uzależnieniem, i mądrości żebyś w końcu przejrzał na oczy.
No może z tygodnia na tydzień. :emo:
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Przyczepa pełna marihuany. Polska para próbowała dorobić do emerytury
4 mln zł – tyle były warte narkotyki, które ukryła w przyczepie kempingowej para emerytów. Przemytnicy przywieźli używki z Hiszpanii, a po drodze udawali, że zwiedzają europejskie miasta, żeby zmylić służby.
Koniec procesu farmaceuty z Okulickiego. "Zapamiętam tę nauczkę"
Kary pięciu lat pozbawienia wolności chce prokurator dla 45-letniego Wojciecha K., u którego w mieszkaniu przy ul. Okulickiego 22 lutego 2023 r. znaleziono zapalniki i chemikalia. Policja ewakuowała wówczas mieszkańców bloku. W piątek (10 stycznia) zamknięto przewód sądowy w tej sprawie, mowy końcowe wygłosili prokurator i obrońca.
Oferował w sieci muchomory czerwone. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu
Oferował w sieci suszone kapelusze muchomora czerwonego, a także nalewki i ekstrakty z innych roślin. Odwiedzili go policjanci i inspektorzy sanepidu. - Każda forma wykorzystania muchomora czerwonego w tej chwili jest już nielegalna - informuje dr Paweł Grzesiowski, Główny Inspektor Sanitarny.