Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Zrobiłem drobne zamówienie na rc u pewnego vendora... Oczywiście płatność w btc przez bitomat, mail świeży, telefon lipny itd. Niestety na samym końcu jak już hajs poleciał zauważyłem że vpn był rozłączony. Obiór w paczkomacie na lipne dane. Czy jest czym się teraz martwić? Wychodzi na to że ISP będzie przechowywał dane dotyczące mojego połączenia przez rok od zdarzenia (sprawa sprzed tygodnia). Więc po roku nawet jeżeli nie powiem kto położyłby łapsko na bazie danych vendora to jestem czysty ? Czy często zdarzały się wpadki po adresach ip ? Co robić?
  • 9 / 4 / 0
Tak jesteś czysty, gorzej jak byś zamowil na swoje dane to już byś miał lipę jak by cie jebli z paką
https://youtu.be/nsQbhezSO4o?si=vWa8v55wzes_7yK4 masz tutaj film od metoslawa z adwokatem tutaj jest wszystko dokładnie wytlumacozne
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".