Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3169 / 363 / 0
50-80 PLN
  • 1095 / 34 / 0
Za olanzapine dalbym 25 max, a nawet 20.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 329 / 5 / 0
Ile za 80g piracetamu warto dać?
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
  • 2115 / 625 / 0
Blu - dziękuję. :)
No to jak już lecimy z tematem - po ile śmiga u Was MST 200?
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 1678 / 265 / 0
400zł za listek. Widzę, że szykujesz się na ciąg. Zresztą to było do przewidzenia.
Największy przegryw na forum
  • 134 / 2 / 0
Po ile butelka GBL ? Nie wiem ile jest w butelce ale chodzi mi o mniejsza ilosc typu 50ml-100ml
  • 326 / 33 / 0
Orientuje się ktoś za ile i czy wgl idzie dostać LSD w poznaniu ?
  • 492 / 16 / 25
Jak masz dojścia to pewnie idzie, ale 90 % tego co jest sprzedawane jako kwas to różne rceki, prędzej w stolicy, a najlepiej za granicą..
I nagle czas zaczyna płynąć wolno jakoś w slowm'ie
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie :cool:
  • 5774 / 1179 / 43
devo01234 pisze:
Po ile butelka gbl ? Nie wiem ile jest w butelce ale chodzi mi o mniejsza ilosc typu 50ml-100ml
Od 40 - 60 zł za 50tkę.
20zł za paczkę klonów 2mg - opłaca się ?
Po ile śmiga : alpra, rolki, metadon ( na stricie ofc).
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3169 / 363 / 0
Opłaca się.
alpry na stricie nigdy nie spotkałem. rolki 5mg paczka - 10-15zł. metadon 100ml - 40-70 zł.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.