Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 12518 / 2429 / 0
Na co konkretnie patrzymy? (poza pyłkiem). To jakieś młynek do kawy?
  • 1327 / 336 / 12
pospolity blender - niezwykle przydatne narzędzie dla narkomana; na zwałe smoothie i szejka można zrobić albo pokruszyć parasyf i pseudoefke na jebany proch

a owy keef to zasadniczo efekt uboczny kondensowania odpadów na makumbe
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 12518 / 2429 / 0
Makumbę będziesz z kiefu robił? : o Nie lepiej sprasować na #? Ja czasem lubię dodać trochę pyłku do komory Vap Cap'a (nie za dużo). Bardzo ładnie wzmacnia działanie.
  • 1327 / 336 / 12
skądże… za fajny ten pyłek, szkoda żeby w mleku pływał - chodziło mnie tylko o to że nie chciało mi się skubać tej zieleniny

najchętniej to bym go użył jako posypkę do moonrocka bo podobno zmiata z planszy a to jedna z niewielu konopnych rzeczy których jeszcze nie miałem okazji spróbować
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 12518 / 2429 / 0
Zmiel topa, dodaj pyłku, zmieszaj i wyjdzie na to samo : )
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.