Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 12561 / 2435 / 0
Na co konkretnie patrzymy? (poza pyłkiem). To jakieś młynek do kawy?
  • 1337 / 337 / 13
pospolity blender - niezwykle przydatne narzędzie dla narkomana; na zwałe smoothie i szejka można zrobić albo pokruszyć parasyf i pseudoefke na jebany proch

a owy keef to zasadniczo efekt uboczny kondensowania odpadów na makumbe
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 12561 / 2435 / 0
Makumbę będziesz z kiefu robił? : o Nie lepiej sprasować na #? Ja czasem lubię dodać trochę pyłku do komory Vap Cap'a (nie za dużo). Bardzo ładnie wzmacnia działanie.
  • 1337 / 337 / 13
skądże… za fajny ten pyłek, szkoda żeby w mleku pływał - chodziło mnie tylko o to że nie chciało mi się skubać tej zieleniny

najchętniej to bym go użył jako posypkę do moonrocka bo podobno zmiata z planszy a to jedna z niewielu konopnych rzeczy których jeszcze nie miałem okazji spróbować
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 12561 / 2435 / 0
Zmiel topa, dodaj pyłku, zmieszaj i wyjdzie na to samo : )
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.