Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1959 / 57 / 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 1857 / 70 / 80
wyraźnie piszą że to gówno wiec testowanie jest bez sensu
  • 1095 / 34 / 0
A ja bym chętnie przeczytał jakiś polski raport o tym.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 1857 / 70 / 80
no to czekaj aż ktoś komu nie szkoda psychiki ani pieniędzy na taki syf spróbuje.
  • 262 / 1 / 0
gowno to podobno 3,4 dimethoxy a-pvp nie wiem jak z Pv8 i Pv9 natomiast
Uwaga! Użytkownik 9nexus6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 382 / 6 / 0
Jak jest z waporyzacją 4f-pvp od nowego Vendora? Da się ją waporyzować tak jak zwykłą alfę? Dostałem gratis i nie wiem czy próbować ;-)
  • 348 / 9 / 0
Elegancjo, nawet ładniej niż wersja bez fluoru lata po folii. Jak bolid F1. Ale IMO to najlepiej sypnąć naraz jednej i drugiej :)
Żyję szybko bo mi wolno.
  • 1628 / 196 / 0
4F-PVP to taki stymulant na moment. Taka czysta stymulacja na chwilę gdy potrzebujemy coś zrobić czego nam się nie chce. Dawkowanie to od 20mg do 40mg sniffem przy kremowo-piaskowym sorcie. Trochę szczypie w nos, ale nie ma tragedii, wchodzi powoli jak na tą grupę związków, bo 5-15minut dając lajtową stymulację z motywacją trwająca 30 minut. Po godzince jesteśmy już praktycznie trzeźwi, zjazdu brak, większych efektów ubocznych brak, obciążenie układu krwionośnego jak przy kawie. :-p

Nie ma rewelacji, ale nie ma też tragedii. Dobre jako środek rozbudzający z rana. %-D Nada się do nauki, ale jak dokładnie ta nauka idzie to jeszcze nie wiem - napiszę jak kumpel zda mi raport.
  • 311 / 14 / 2
jakikolwiek wyrzut dopaminy czy też jak przy kawie? :D
[spoiler].... - - .--. ... ---... -..-. -..-. ... -.-. .-. .-.-.- .... ..- -..-. -.. .-. .-. -.-- .-.. .--[/spoiler]

https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
  • 107 / 3 / 0
Na zagranicznych forach piszą ze bez szału, z tej grupy są ciekawsze legalne związki
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.