Silne traumatyczne przeżycia i stimy + lęki, że coś usłyszę.
Chcę się wyleczyć, ale risperidon działa na mnie depresyjne, nie mam w ogóle uczuć, jestem otępiały o libido w ogóle nie ma mowy. Dodatkowo głosy znikały tylko częściowo.
Zamówiłem miesiąc temu ibogainę, żeby wróciły mi emocje, ale przy tym leku nie ma chyba sensu, żebym tego użył.
Chcę się po prostu ratować Panowie, jak ktoś by mi zagwarantował, żeby było dobrze to trzymałbym dyscyplinę, a mój lekarz przepisał mi dwa neuroleptyki, a podobno to nie jest wskazane.
Jutro do niego idę na konsultacje.
The body or a conscious mind'
A tego chyba nie da się wyleczyć, można tylko nauczyć się tym zarządzać na terapii albo samemu to rozkminić.
The body or a conscious mind'
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.