Silne traumatyczne przeżycia i stimy + lęki, że coś usłyszę.
Chcę się wyleczyć, ale risperidon działa na mnie depresyjne, nie mam w ogóle uczuć, jestem otępiały o libido w ogóle nie ma mowy. Dodatkowo głosy znikały tylko częściowo.
Zamówiłem miesiąc temu ibogainę, żeby wróciły mi emocje, ale przy tym leku nie ma chyba sensu, żebym tego użył.
Chcę się po prostu ratować Panowie, jak ktoś by mi zagwarantował, żeby było dobrze to trzymałbym dyscyplinę, a mój lekarz przepisał mi dwa neuroleptyki, a podobno to nie jest wskazane.
Jutro do niego idę na konsultacje.
The body or a conscious mind'
A tego chyba nie da się wyleczyć, można tylko nauczyć się tym zarządzać na terapii albo samemu to rozkminić.
The body or a conscious mind'
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.