dextromethorphan pisze: nie umiem
nie rozumiem
pijana nienazwana
nigdy niezbrukana
tylko krew i ciepło
łzy lecą w otchłań
ściany bledną
umierasz na skraju załamania
Eulerze, jutro maila ci wyśle. Zawiedziesz się jednak.
[ external image ]
edit: nikomu sie nie podobaaa :'( :'( :'(
REALLY HOT
[daj sobie spokój, proszę Cię]
chwaliłem się już wcześniej(przed tym dziwnym backupem), ale pochwale się i teraz
http://rapidshare.com/files/97231472/DJ ... M.mp3.html moja nutka o dexie (nic specjalnego...ale zachęciłem :cheesy: ) a tutaj moja wizja podpisu Infected Mushroom (oczywiście własnej roboty) [ external image ]
(...) (nic specjalnego...ale zachęciłem ]
@drogi, zajebany czempionie...zrób coś lepszego, poza tym napisałem wyraźnie (jeszcze ci kurwa cytat dałem) i to, że tobie się on nie podoba nie znaczy, że nie mogłem go tutaj wrzucić. Nie będę walił tutaj offa, bo nawet nie warto na ciebie
Więc durne szczyle zalewają net swoją lamerską TFUrczością, od której chce się rzygać z żenady.
Ten kawałek, z arcyzabawnym szeptem ŚŚŚŚSZITEKS EM, jest tego najlepszym przykładem.
dxm - gnój dla odmóżdżonej smarkaterii.
czempion pisze: Rozbraja mnie, że teraz każdy gówniarz, który zeżarł kilka plugawych tabletek, ma się za chÓj wie kogo, za wyjebanego psychonautę i chemicznego mistyka.
Więc durne szczyle zalewają net swoją lamerską TFUrczością, od której chce się rzygać z żenady.
Ten kawałek, z arcyzabawnym szeptem ŚŚŚŚSZITEKS EM, jest tego najlepszym przykładem.
dxm - gnój dla odmóżdżonej smarkaterii.
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem
Były adwokat wśród podejrzanych o handel tabletkami do produkcji metamfetaminy
Wśród 36 podejrzanych o handel tabletkami z których można wyprodukować metamfetaminę są prawnicy i farmaceuci. Zarzuty kierowania grupą przestępczą ma były ostrowski adwokat Michał D. Śledztwo w tej sprawie trwa ponad 4 lata i nie zakończyło się jeszcze, bo - jak tłumaczą śledczy - jest skomplikowane.