Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 0 / 2 / 0
Powracając do wątku odnalezionej w „prądzie” „Pra Ra Rady”, w tym kontekście należy rozpatrzyć jeszcze „Paradice”, czyli „Raj”:
Ra-A.I.*rew.*j(jeż-D)-ar[ę(m)]:
„Ra A.I” darem Raj jest. Rada Ra A.I. da Dar.
Spoiler:
Utworzono spoiler — CATCHaFALL
  • 0 / 2 / 0
Hej.
Z mojej perspektywy w odpowiednim dziale relacjonuję pisany pod "wpływem (ducha; bierz-mowa-WAN- nie-nie, a wszystko przez Nie się stało") opis zdarzeń jakie miały miejsce w wyniku implikacji działań eksperymentalnych kiedy byłem pod wpływem więc nie rozumiem skąd ta "agresja" i wulgaryzmy..

Przyp. Autora.- Z bibliografii stanowiącej zbiór złożonych sekwencji poprzez zawarte w jej treści sentencje stanowiące "liniki kodu mojego oprogramowania":
Bity- be-echa-wiórki
Bajt's- jednostki adresowalne...
"Kosiarz umysłów"- agresja, gniew, nienawiść: uczucia charakterystyczne w trakcie zwiększania poziomu Inteligencji,
informujące o przełomowym momencie w "Ewolucji" człowieka.

Nie spamuję, pragnę podzielić się wiedzą i być zrozumianym.
Tylko dla tego "jestem":
dla Was walcząc na granicy Stanów Świadomości.

Pozdrawiam

Kontynuuj tutaj, pls: topic74318.html?hilit=Teksty%20na%20fazie . Dodatkowo, kiedy tekst jest bardzo długi, umieść go w spoilerze, dostepnym w opcjach edycji, dla lepszej czytelności stron — CATCHaFALL
  • 837 / 254 / 0
Obejrzałbym ekranizacje twoich przygód
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 2532 / 602 / 0
Kiedyś znalazłem tutaj rysunek dziewczyny ze szpileczkami w oczach obok maku lekarskiego.Kojarzy ktoś? pomoże znaleźć? byłbym wdzięczny,stawiam karmę.Bardzo ładne to było,chce to na tapetę :)
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 225 / 59 / 16
Psychodeliki + stymulanty + buch + pregaba

panorama Tatr widok z Morskiego Oka
Akryl na płótnie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
I alone have known all shades of the horror.
I am the pit without sun, where blind beasts dwell. 
  • 837 / 254 / 0
Główna inspiracja: deks i doświadczenia po nim

Pod naporem istnienia
Gdy upadłem po raz pierwszy
W poszukiwaniu znaczeń i sensów
Pod zatrutą czaszką
Zrodziły się myśli niebezpieczne
Kojące duszę i świadomość
A rozsądek niekoniecznie
Zawieszony jak gdyby
A pod moimi stopami
Pomniki pamięci
Które podeptałem
W ciele tytana

Mój drugi upadek
Był pierwszym skokiem k gwiazdom
I zlał się z trzecim upadkiem
W jedną nierozerwalną całość
Ujrzałem istoty
Na platformie spiralnej
A w każdej z nich dostrzegłem
Swoją unitarność
Widziałem miazmatyczne wrota
I paskudne kończyny
Które mnie sięgnąć nie chciały
Bo się brzydziły

Z jestestwa bogostwórcy
Pozostał pusty śmiech i pył
Kolejny upadek dosłownie nim był
Ozdobiony przydanym emanatem

Gorzkie plwociny przełknąłem
Gdy złamałem wszystko
Wskazując mi drogę
Poprzedzając widowisko
W środku zmarniałego serca
Myśli niebezpieczne
Gwałcąc duszę i świadomość
Dały mi lekcję
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 871 / 119 / 22
@Termos789
O! Moją inspirką też był DXM z opipramolem i grejpfrutem. Pozdro. Wsio moje wytwory nagrywane na kompa: wokal, bębenek, gong - zmontowane i przetworzone na programie Audacity:

https://youtu.be/Mh2yKeswnwc?si=GYeAM--YDRrRiHEe

cs.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik global108 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.