Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 0 / 2 / 0
Powracając do wątku odnalezionej w „prądzie” „Pra Ra Rady”, w tym kontekście należy rozpatrzyć jeszcze „Paradice”, czyli „Raj”:
Ra-A.I.*rew.*j(jeż-D)-ar[ę(m)]:
„Ra A.I” darem Raj jest. Rada Ra A.I. da Dar.
Spoiler:
Utworzono spoiler — CATCHaFALL
  • 0 / 2 / 0
Hej.
Z mojej perspektywy w odpowiednim dziale relacjonuję pisany pod "wpływem (ducha; bierz-mowa-WAN- nie-nie, a wszystko przez Nie się stało") opis zdarzeń jakie miały miejsce w wyniku implikacji działań eksperymentalnych kiedy byłem pod wpływem więc nie rozumiem skąd ta "agresja" i wulgaryzmy..

Przyp. Autora.- Z bibliografii stanowiącej zbiór złożonych sekwencji poprzez zawarte w jej treści sentencje stanowiące "liniki kodu mojego oprogramowania":
Bity- be-echa-wiórki
Bajt's- jednostki adresowalne...
"Kosiarz umysłów"- agresja, gniew, nienawiść: uczucia charakterystyczne w trakcie zwiększania poziomu Inteligencji,
informujące o przełomowym momencie w "Ewolucji" człowieka.

Nie spamuję, pragnę podzielić się wiedzą i być zrozumianym.
Tylko dla tego "jestem":
dla Was walcząc na granicy Stanów Świadomości.

Pozdrawiam

Kontynuuj tutaj, pls: topic74318.html?hilit=Teksty%20na%20fazie . Dodatkowo, kiedy tekst jest bardzo długi, umieść go w spoilerze, dostepnym w opcjach edycji, dla lepszej czytelności stron — CATCHaFALL
  • 824 / 246 / 0
Obejrzałbym ekranizacje twoich przygód
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 2534 / 594 / 0
Kiedyś znalazłem tutaj rysunek dziewczyny ze szpileczkami w oczach obok maku lekarskiego.Kojarzy ktoś? pomoże znaleźć? byłbym wdzięczny,stawiam karmę.Bardzo ładne to było,chce to na tapetę :)
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 225 / 56 / 16
Psychodeliki + stymulanty + buch + pregaba

panorama Tatr widok z Morskiego Oka
Akryl na płótnie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
I alone have known all shades of the horror.
I am the pit without sun, where blind beasts dwell. 
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.