Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 0 / 2 / 0
Powracając do wątku odnalezionej w „prądzie” „Pra Ra Rady”, w tym kontekście należy rozpatrzyć jeszcze „Paradice”, czyli „Raj”:
Ra-A.I.*rew.*j(jeż-D)-ar[ę(m)]:
„Ra A.I” darem Raj jest. Rada Ra A.I. da Dar.
Spoiler:
Utworzono spoiler — CATCHaFALL
  • 0 / 2 / 0
Hej.
Z mojej perspektywy w odpowiednim dziale relacjonuję pisany pod "wpływem (ducha; bierz-mowa-WAN- nie-nie, a wszystko przez Nie się stało") opis zdarzeń jakie miały miejsce w wyniku implikacji działań eksperymentalnych kiedy byłem pod wpływem więc nie rozumiem skąd ta "agresja" i wulgaryzmy..

Przyp. Autora.- Z bibliografii stanowiącej zbiór złożonych sekwencji poprzez zawarte w jej treści sentencje stanowiące "liniki kodu mojego oprogramowania":
Bity- be-echa-wiórki
Bajt's- jednostki adresowalne...
"Kosiarz umysłów"- agresja, gniew, nienawiść: uczucia charakterystyczne w trakcie zwiększania poziomu Inteligencji,
informujące o przełomowym momencie w "Ewolucji" człowieka.

Nie spamuję, pragnę podzielić się wiedzą i być zrozumianym.
Tylko dla tego "jestem":
dla Was walcząc na granicy Stanów Świadomości.

Pozdrawiam

Kontynuuj tutaj, pls: topic74318.html?hilit=Teksty%20na%20fazie . Dodatkowo, kiedy tekst jest bardzo długi, umieść go w spoilerze, dostepnym w opcjach edycji, dla lepszej czytelności stron — CATCHaFALL
  • 824 / 246 / 0
Obejrzałbym ekranizacje twoich przygód
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 2534 / 594 / 0
Kiedyś znalazłem tutaj rysunek dziewczyny ze szpileczkami w oczach obok maku lekarskiego.Kojarzy ktoś? pomoże znaleźć? byłbym wdzięczny,stawiam karmę.Bardzo ładne to było,chce to na tapetę :)
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 225 / 56 / 16
Psychodeliki + stymulanty + buch + pregaba

panorama Tatr widok z Morskiego Oka
Akryl na płótnie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
I alone have known all shades of the horror.
I am the pit without sun, where blind beasts dwell. 
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

"Narkociak" próbował przemycić narkotyki do więzienia

Koci kurier z narkotykami wpadł na gorącym uczynku. Strażnicy kostarykańskiego więzienia zatrzymali kota, który do futra miał przyklejone paczki z marihuaną i crackiem. Zwierzak próbował przedostać się na teren zakładu karnego.