ODPOWIEDZ
  • 987 / 8 / 0
No właśnie mi też tak się wydawało, że leczenie w psajho jest za free.

Czyli jakby sąd dał mi terapię w monarze to na pierwszej wizycie u psychiatry (podczas przyjęciówki to wszystko jest załatwiane. O ile dobrze pamiętam.) mogę powiedzieć, że jak tylko trafię tu na leczenie to i tak i tak znajdę metodę, aby się zabić. Dodam jeszcze, że w mojej głowie kumulują się tylko czarne myśli.

Czy jeśli będę w takim psychiatryku dość długo, to po"wyłączeniu" nie będę musiał zaliczać MONARu?
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 219 / 1 / 0
A co Ci w monarze przeszkadza. Wolisz zaklad od odwyku ? Wyjasnij bo z tego co widze to chcesz sobie psychike pojechac wsrod zbieraniny umeczonych psychofizycznie ludzi z calego wojewodztwa w danym "szpitalu".
Uwaga! Użytkownik BraminCnotliwy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / / 0
BraminCnotliwy pisze:
A co Ci w monarze przeszkadza. Wolisz zaklad od odwyku ? Wyjasnij bo z tego co widze to chcesz sobie psychike pojechac wsrod zbieraniny umeczonych psychofizycznie ludzi z calego wojewodztwa w danym "szpitalu".
Racja, ja bym wolała odwyk
  • 219 / 1 / 0
No pewnie ze odwyk, na odwyku przynajmniej mozna sie czegos nauczyc jakos spedzic czas i ewentualnie poznac kogos ze wspolnymi problemami (co nie zawsze konczy sie dobrze) No ale kurwa kto sie pcha na sile do psychiatryka ?! Jaki jest tego cel ? Bo jesli celem jest dostep do opieki lekarskiej to na oddzial dzienny isc, dwa w wiekszosci tych zakutaszonych psychoszpitali "opieka" jest marginalna a podejscie personelu uwlaczajace

UWAGA jesli ktos juz chce isc do cywilizowanego szpitala to polecam jeden dobry w Gdansku, szpital marynarki, jest spoko, opieka 24/h i nie ma jakis egzotycznych przypadkow. sa przepustki , mozna wychodzic kiedy sie chce

Jesli jednak celem jest udreczenie sie psychowizyczne w wariatkowie gdzie pitekantropy biegaja i antylopy to zapraszam do gorzowa
Uwaga! Użytkownik BraminCnotliwy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 987 / 8 / 0
1. W MONARze nie chce siedzieć pełnej 18-miesięcznej kuracji.
2. W psajho trwa to znacznie krócej i masz lekki w przeciwieństwie do MONARu.
3. Poza tym mam myśli samobójcze, a w monaxie takich nie trzymają...
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 219 / 1 / 0
Green

To zadzwon do Gdanska do szpitala marynarki wojennej i za gora 10 dni Cie przyjmna, Pozatym w monarze 90% ma mysli samobojcze.
Idac dalej: przeciez z odwyku mozna w kazdej chwili sie zwolnic , tam nikt nie trzyma silą... Zrozum ze w wiekszosci miejkich szpitali psychiatrycznych mozna sie tylko pograzyc. Powiedz lepiej czego potrzebujesz, co sie dzieje ? Oddzial dzienny nie moglby byc ? Dzwon tam do gdanska ! Daleko masz do gda ? Chyba odleglosc nie gra roli tylko zdrowie sie liczy...
  • 987 / 8 / 0
Do Gdańska jakieś 500 km. Z wypłaty zostało mi jeszcze jakieś 3000 zł, bo 4k poszło na aparat, który teraz jest zbędny.Nie będę robił zeschizowańcą fotki :) Jest motyw :) ojciec mnie dziś pobił, mam już tego dość, chce iść na swoje. Najpierw pająki, później praca za granicą... Tylko już samemu.jak najdalej od ojca...
Ostatnio zmieniony 18 września 2013 przez greenwave, łącznie zmieniany 5 razy.
  • 2878 / 21 / 0
Wal do gniezna - najlepsi lekarze, jest wręcz miło.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 219 / 1 / 0
Green, jednak nie masz az takiej wielkiej zalamki skoro masz jakis plany i z tego co widze to rowniez jakas foto-pasje i troche pieniedzy.

MOZE NIECH ktos poleci jakis dobry szpital. Moze ten w Gniznie nie wiem... W Gdansu to bym Cie nawet odwiedzil hehe.

sam mam nikona d50s

Pisz na dorum co zdecydowales itp !
  • 987 / 8 / 0
Byłem jeden dzień. Nie warto.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.