Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
U mnie po tej pseudoefce polecało ponad 900mg DXM. Przeżycie rozpie... napewno pseudoefkę spróbuję jeszcze raz i to pewnie prędzej niż efkę bo mi ona dużobardziej podchodzi :-)
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 5 / / 0
Czy ktoś z was wie jak się mixuje jak działa pseudoefedryna z alkocholem albo thc?
Uwaga! Użytkownik stymulant ecstasy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
Mój organizm to chyba nie wie jak się rozkłada pseudoefedrynę (efedrynę też) bo działa ona kurewsko długo. Nie to abym narzekał, w sumie to się cieszę nawet bo długie działanie pseudoefki mi bardzo odpowiada a i kofeina znacznie przyjemniej działa z pseudoefką :-D

Wziąłem rano połowę opakowania sudafedu z deksem i tak jak deks już przeminął z wiatrem razem z jego zjazdem to pseudoefkę czuję prawie tak samo mocno jak na początku :-D Herbatę która na mnie mocno i długo działa zesłabła mocno i musiałem drugą wypić a pseudo jak działała tak działa dalej :-)

No i tak jak pisałem wcześniej pseudoefka działa zupełnie inaczej niż efka i powoduje dużo lepszy efekt, taki jakby chłód czuję w ciele o pewnym specyficznym smaku (słodkawym) i nie ma uczucia naspeedowania jak na efce, choć czuję że mam więcej energii i chęci działania niż na efce. No i w sumie to nawet wzmaga CEVy w przeciwieństwie do efki, dlatego tripy na pseudo i deksie są lepsze niż tripy na samym deksie :-D

A widzieliście napisy na tabletkach Sudafedu? Jest napisane "Wellcome" lol, no jak wellcome to siup w dziób :-D
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 238 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
mi efedryna nie za bardzo podchodzi, zejście po tussipecie jest dla mnie fatalne i dzień mam najczęściej z głowy. pseudoefedryny jeszcze nie próbowałam, ale teraz nadarza się okazja, gdyż kupiłam sobie sudafed na katar... nie wiem, może zastosuję to rekreacyjnie, może nie - póki co pseudoefedryna mnie jakoś nie przekonuje. w każdym razie po jednej tabletce sudafedu katar naprawdę przechodzi, więc polecam ;]
Twilight pisze:
A widzieliście napisy na tabletkach Sudafedu? Jest napisane "Wellcome" lol, no jak wellcome to siup w dziób :-D
taa, pierwsze co zauważyłam... wyjątkowo to brzmi na tabeltkach %-D

EDIT/
muszę zeedytować ten post, bo już jest wysoce nieaktualny ;-) pomiksowałam trochę z pseudoefką i mam dobry zestaw na upiększenie popołudni lub ranków, mianowicie 360 mg wymieszane z ~100 mg DXMu. jak dla mnie działa bardzo lajtowo i równocześnie bardzo przyjemnie - po samej pseudoefedrynie nie ma szans, żebym cokolwiek poczuła.
Ostatnio zmieniony 01 października 2007 przez Mya, łącznie zmieniany 1 raz.
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
  • 199 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Xavi »
Zażyłym jakieś 1,30 h temu całą paczkę sudafedu ( 720mg pseudoefedryny) . Na katar i żeby było przyjemniej przy nauce . Z początku miałem wziąść 360mg ale się rozpędziłem i pochwili zobaczyłem ,że cała paczka poszła :) . Działanie napewno inne niż po efedrynie . Mocne pobudzenie ,choć nie czuć tak bardzo jak po efedrynie i nie czuć że wali serce .Dziwne uczucie przy zamykaniu oczów , napewno nie da się po takiej dawce zasnąć :) . Fajne uczucie przy chodzeniu , trochę jakby się płyneło . Mrowienie jak przy efce , ale brak euforii . Lekko psychodelicznie , po pseudoefedrynie mogą wystąpić ,,sporadyczne halucynacje" przy efedrynie tego nie ma . Raz rozmył mi się na sekunde obraz , i widziałem jakieś błyski przed oczami , ale mam tak też na trzeźwo więc nie wiem czy to po pseudefedrynie.

Pobudzenie przy 720pseudoefedryny = około 300mg efedryny..

I jeśli chcecie zażyć pseudoefedryne , to kupujcie sudafed ( czysta pseudoefedryna) a nie modafen albo Acatar ( pseudoefedryna z dodatkami) .
Ostatnio zmieniony 18 grudnia 2007 przez Xavi, łącznie zmieniany 1 raz.
To zła substancja rodem z piekła, Bardzo łatwo uzależnisz się, Klaruje mi specjalistka wściekła .Lecz musi po tej samej bieżni biec, Facet, pieniądz, poczucie bezpieczeństwa, Które z tych pojęć pani ćpa?
  • 2 / / 0
Ostatnio zmieniony 30 listopada 2008 przez zieloo, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
Rozkruszenie tabletek działa raczej na wszystkie retardy, obojętnie jaki to jest lek.

A ten Twój Cirrus to zajebisty pomysł patrząc pod kątem ceny metkata. W tej cenie dostaniemy 1440 mg pseudoefedryny z dwóch paczek Acataru, a z Cirrusa aż 1680 - kalkulacja jest prosta :) W dodatku mniej tabletek i w ogóle - urzekła mnie Twoja historia... :D
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zieloo »
Wlasnie dlatego o tym pisze :cool:
Ostatnio zmieniony 30 listopada 2008 przez zieloo, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 440 / 4 / 0
Nie wpierdalałem tego metkatu, ale jadłem ten lek na katar; z moich analiz, szczegółowych badań, ekspertyz, wybuchów empiryzmu wychodzi jedno- nihili. Zawiera dużo pszczelego wosku, co jak wiadomo ma negatywny wpływ na alergików, a cytyryzyna jest z przemytu chyba, albo jeszcze nie do końca ujawiła się gospodarka mieszana w naszym kraju. Tabletka, fee, jak to brzmi.. Ośmielam się podważyć tezę, że rozkruszenie wszystkich retardów daje te same, wymierne efekty, otóż nie moi drodzy, jeszcze raz- Nie. Cirrus to chujowy pomysł, jak sto skurwysynów biorąc pod uwagę rzeszę młodocianych, zajaranych 'zajebistym spidem z lekką nutą noraepinefryny w krwio_biegu, z mózgu do szeregu, wracając do meritum. 0,875 z was tego nie kupi, bo jest na receptę, kolejni kosmici z Merkiurego będą się kłócić, kolejni kosmici ich, znaczy was wyśmieją. Osoby uległe- powiedzą Tak, osoby agresywne powiedzą Nie. A co powiedzą osoby asertywne, czy konserasertywne?
Kurwa, chciałem coś napisać, ale chuj z tego wszystkiego...

<seksowne farmaceutki na praktykach, w tych swoich fartuchach, to jest to..>

Uwierzcie mi, na prawdę chciałem napisać coś konkretnego, ale dzielnicowy ma to w dupie.

Starałbym się bardziej, jakbyście ofiarowali mi moda, bądź załamałbym się tak, jak zrobił to Lotnik[pozdrawiam serdecznie], " tak się starałeś, a z gry wyleciałeś, hehehehehe* "

_______
*- taka piosenka była kiedyś w radiu chyba, czy to w tv, sylwestrowej nocy w dwójce z kevinem, co jakby nie patrzeć, zaćpał się na śmierć w wieku młodym, całe życie przed nim, jebany los, znowu sypnął piaskiem w twarz, bądź odkręcił znowu gaz. Ciekawy jestem, jaką i jak głęboka psychoanalizę wystawiłby mu Frojd po takim dorobku, prawie choracjańskim w kinematografii. Zaraz was trafi.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 432 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: c0deine »
Cirrus jest bez recepty.

A te seksowne farmaceutki w fartuchach są the best. Miałem z takimi pratyki, jeeeeeee. Zajebiste są ;P Ale teraz pierdoli mnie to bo mam inny obiekt zainteresowań.
Uwaga! Użytkownik c0deine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.