Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Wziąłem rano połowę opakowania sudafedu z deksem i tak jak deks już przeminął z wiatrem razem z jego zjazdem to pseudoefkę czuję prawie tak samo mocno jak na początku :-D Herbatę która na mnie mocno i długo działa zesłabła mocno i musiałem drugą wypić a pseudo jak działała tak działa dalej :-)
No i tak jak pisałem wcześniej pseudoefka działa zupełnie inaczej niż efka i powoduje dużo lepszy efekt, taki jakby chłód czuję w ciele o pewnym specyficznym smaku (słodkawym) i nie ma uczucia naspeedowania jak na efce, choć czuję że mam więcej energii i chęci działania niż na efce. No i w sumie to nawet wzmaga CEVy w przeciwieństwie do efki, dlatego tripy na pseudo i deksie są lepsze niż tripy na samym deksie :-D
A widzieliście napisy na tabletkach Sudafedu? Jest napisane "Wellcome" lol, no jak wellcome to siup w dziób :-D
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Twilight pisze: A widzieliście napisy na tabletkach Sudafedu? Jest napisane "Wellcome" lol, no jak wellcome to siup w dziób :-D
EDIT/
muszę zeedytować ten post, bo już jest wysoce nieaktualny ;-) pomiksowałam trochę z pseudoefką i mam dobry zestaw na upiększenie popołudni lub ranków, mianowicie 360 mg wymieszane z ~100 mg DXMu. jak dla mnie działa bardzo lajtowo i równocześnie bardzo przyjemnie - po samej pseudoefedrynie nie ma szans, żebym cokolwiek poczuła.
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
Pobudzenie przy 720pseudoefedryny = około 300mg efedryny..
I jeśli chcecie zażyć pseudoefedryne , to kupujcie sudafed ( czysta pseudoefedryna) a nie modafen albo Acatar ( pseudoefedryna z dodatkami) .
A ten Twój Cirrus to zajebisty pomysł patrząc pod kątem ceny metkata. W tej cenie dostaniemy 1440 mg pseudoefedryny z dwóch paczek Acataru, a z Cirrusa aż 1680 - kalkulacja jest prosta :) W dodatku mniej tabletek i w ogóle - urzekła mnie Twoja historia... :D
Kurwa, chciałem coś napisać, ale chuj z tego wszystkiego...
<seksowne farmaceutki na praktykach, w tych swoich fartuchach, to jest to..>
Uwierzcie mi, na prawdę chciałem napisać coś konkretnego, ale dzielnicowy ma to w dupie.
Starałbym się bardziej, jakbyście ofiarowali mi moda, bądź załamałbym się tak, jak zrobił to Lotnik[pozdrawiam serdecznie], " tak się starałeś, a z gry wyleciałeś, hehehehehe* "
_______
*- taka piosenka była kiedyś w radiu chyba, czy to w tv, sylwestrowej nocy w dwójce z kevinem, co jakby nie patrzeć, zaćpał się na śmierć w wieku młodym, całe życie przed nim, jebany los, znowu sypnął piaskiem w twarz, bądź odkręcił znowu gaz. Ciekawy jestem, jaką i jak głęboka psychoanalizę wystawiłby mu Frojd po takim dorobku, prawie choracjańskim w kinematografii. Zaraz was trafi.
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
A te seksowne farmaceutki w fartuchach są the best. Miałem z takimi pratyki, jeeeeeee. Zajebiste są ;P Ale teraz pierdoli mnie to bo mam inny obiekt zainteresowań.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.