Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 39 / 5 / 0
Jutro mój pierwszy raz z pefką. Mam w związku z tym kilka pytań, jako że nie chce sie zawieśc:

1.Czy Cirrus się nadaje czy lepiej jeśc sudafed?
2.Jaka dawka będzie odpowiednia? Taka żeby porobiła dobrze, ale żebym nie dostał zawału hehe.
3.Po ilu h schodzi?
4.Można fuknąc czy trzeba jeśc?

Proszę o konkretne i szybkie odpowiedzi...
Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2010 przez Soowa, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 519 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nananana »
Cirrus jak najbardziej się nadaje, tyle że nie spodziewał bym się po tym niczego ciekawego. Zrób sobie metkata!
  • 39 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Soowa »
żal mi hajsu na metkata...raz chcę sie chociaż naspidowac
  • 2497 / 49 / 0
mnie tam pseudoefedryna usypia. metkat wychodzi jakies 1.20zl drozej, czy ile tam kmno4 kosztuje
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Soowa »
a no to spoko bo i tak wychodzi na to ze dzis nie bede brał tego(problemy techniczne) w czwartek zrobie chyba jednak tego metkata...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.