WeedTime pisze: btw, z tego czubka mozesz zrobic dobry klon - potem ladnnie rosnie jak sie ukorzeni.
Mógłby ktoś podać adresy zdjęć jak się to dokładnie robi. (bądź zamieścić rys. czy coś tędy) z góry dzięki.
Jesli ktoś (tak jak ja) zastanawia się czy podciąć rośliny to niech się nie przejmuje, wszystko bedzie ok.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Juzef Kowalski pisze: Ja chciałem się spytać, czy można rośliny przycinać, gdy są w stadium prefloweringu? Są na 24/0 fotoperiodzie i nie były ani na moment zaciemniane. Mają jakieś 5-7 pięter liści. Dzięki za pomoc.
Pre to nie kwitnienie. Pre pojawiaja sie i na wegu.
pozdrowki
Fubar pisze:tak.Juzef Kowalski pisze: Ja chciałem się spytać, czy można rośliny przycinać, gdy są w stadium prefloweringu? Są na 24/0 fotoperiodzie i nie były ani na moment zaciemniane. Mają jakieś 5-7 pięter liści. Dzięki za pomoc.
Pre to nie kwitnienie. Pre pojawiaja sie i na wegu.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.