Kiedy i jak mocno przycianc rosliny?
Raczej brac pod uwagę masę rośliny, jej wysokość (ilość "pięter"), system korzeniowy, nasłonecznienie?
Bardzo prosze o jakieś informacje na ten temat.
W zeszlym roku mialem kilka roslin i okazały sie "wysokimi jednołodygowcami" i chciałbym tego uniknąc
..peace..
kombajn pisze: pozatym niektore tworza rozgalezienia pietrami pod kompaktami ale wydaje mi sie ze to moze byc oznaka bycia meskim [bez lst]ale moge sie mylic
None pisze:Mi sie wydaje, ze to raczej oznaka tego ze kompakty maja widmo ktore wspomaga rozkrzewianie:), a bynajmniej lepsze niz hps pod tym wzgledem.kombajn pisze: pozatym niektore tworza rozgalezienia pietrami pod kompaktami ale wydaje mi sie ze to moze byc oznaka bycia meskim [bez lst]ale moge sie mylic
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.