Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 256 / 8 / 0
Witam,
Otóż biorę paroxe 60 mg i mirty 2x30 mg.
Zauważają nawet inni ,że dorobiłem się trochę masy ciała. To od mirty czy paro?
Wiem ze jak zadzwonię to każe mi brać jedna mirtę i zejść z paro a ona nawet się nie rozkręciła... ktos pomysł?
Uwaga! Użytkownik justrelax nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 549 / 54 / 0
Przewijało się w postach, że przy mircie/miansie dodawało kg. Brałem paro w wysokich dawkach i nie było żadnego tycia.
  • 2193 / 365 / 0
Na paro (60mg) osobiście zrobiłem życiówkę jeśli chodzi o formę.
Kwestia codziennego ruchu i diety.
A mirta powoduje niestety czasami gastro, i może powodować zwiększenie sodu w organizmie.
Jak się człowiek wpierdala tłuste maki burgery czipsy słodycze etc to nic dziwnego że i kiedyś się obudzi jako z zbiornik retencyjny (i podejdzie wodą podskórną i podejdzie smalcem).
Teraz używam mirtazapiny, jako usypiacza i żeby potencjlizowała wenlafaksynę (na początku stycznia taki stack dok prywatnie mi przepisał na zmianę paroksetyny, no i oczywiście żeby klony i baklo odstawić) :tabletki:
300 wenli i 45 mirty (trochę sobie podkręciłem wszystko wiadomo)
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 8 / / 0
Cześć! Jak działa mechanizm tycia po paroksetynie? Odkłada się woda, zwolniony metabolizm? Przyjmowałem te substancje półtorej roku temu, jednak dużo na niej przytyłem. Teraz chciałbym wrócić, bo jej działanie było zbawienne, ale boje się że znowu utyje i moje ED się pogorszy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.