Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 42 / 28 / 0
Re: Przesyłki
Nieprzeczytany post autor: kebec »
nie panikuj krisu, czasem poczta krajowa ida do 14 dni, tak zdarzylo mi sie czekac z PL do PL nawet do 14 dni na przesylke, jak minie 14 to sie dopiero martw choc byly tez przypadki ze sie paka gdzies zgubila i nawet po 2 msc docierała :D
Uwaga! Użytkownik kebec nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / / 0
Nieprzeczytany post autor: juvash »
Co w tej chwili jest mniej przypałowe, zwykły priorytet na nieistniejącą osobę (rzeczywisty adres) czy paczkomaty na nie swój nr telefonu (nieistniejący z niezarejestrowanego startera lub zarejestrowany przez ogłoszenia)? Mówimy o kartonach w ilości najprawdopodobniej nastu wysłanego z PL do PL (legalne ale wiadomo jak to jest ze szczęściem).
  • 837 / 78 / 0
Paczkomat z lewym numerem, ale prawdziwym e-mailem (założonym nawet chwilę wcześniej :-) ) i dobrym stealthem powinien dać radę.
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 581 / 77 / 0
03 października 2017AlienForms pisze:
Takie to pocztę sprawdzają raz na tydzień więc spokojnie można wyciągnąć swoją pocztę w między czasie.
Uuu, no nie wiem, z mojego doswiadczenia to albo siedza w oknie i pilnują dzielni :-D albo wlasnie listonosza wyczekują.... brak zajęć.
03 października 2017AlienForms pisze:
Albo najlepiej jak ktoś wyjechał za granicę i nikogo nie ma w lokalu.
Na fejsie trzeba na bieżąco sprawdzac kto ze znajomych wyjezdza na kilka dni i prosi np. o wyprowadzanie psa albo karmienie kota :-p

Scalono posty -- 909 -- 25.11.2022

A jeb*** in**** dalej kradnie.
Polazłem odebrać dzisiaj paczkę. Jak tylko zobaczyłem tą dużą, foliową torbę z nadrukiem in**** to od razu wiedziałem, że coś jest nie tak.
W środku oryginalnie nadana koperta od Vendora, rozerwana na chama.

Zajebali wszystko, za co zapłaciłem (na szczęście to było tylko jakieś niecałe 150zł). Na osłodę chyba zostawili 0,2 dołączonego sampla :-D

Chuje.
Uwaga! Użytkownik MrMagnificus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1425 / 80 / 0
Nieprzeczytany post autor: hess »
Znajomy się pyta, czy jest jakiś kurier który ma w ofercie przesyłki, gdzie przy odbiorze nie jest wymagany podpis? wie ktoś?
  • 581 / 77 / 0
Raczej nie ma, bo przecież musi być potwierdzenie, że kurier doręczył przesyłkę.

Ale ja jak odbieram paczkę od kuriera, to bazgrolę cokolwiek, co lekko przypomina jakies litery i tyle.
Ew. jak dzwoni to powiedzieć, ze jest sie w pracy, niech zostawi u ochrony/pani w kiosku obok/sąsiadki z naprzeciwka i wtedy tamta osoba sie podpisuje ;]
Uwaga! Użytkownik MrMagnificus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 131 / 14 / 0
Zrobienie bazgroła lewą ręką jeśli jest się praworęcznym to protip :)
My mind craves nectar day and night
Like a blue lotus floating on the sea of love
  • 450 / 26 / 1
@up
Tak genialne i proste (dzięki czemu jeszcze bardziej genialne), że aż wybuchnąłem śmiechem, mimo żem trzeźwy (właśnie przez opieszałość d[o]ręczyciela). Moje ćpuńskie alter-ego wreszcie będzie miało bezpośredni dostęp do fizycznego świata ^^

PS. Some laugh, some weep, some dance for joy. :)
Ostatnio zmieniony 17 października 2017 przez yourownsupply, łącznie zmieniany 1 raz.
Don't get high on your own supply. Of course, not everyone follows the rules, hmm?
  • 390 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mipro »
17 października 2017disc0rdia pisze:
Zrobienie bazgroła lewą ręką jeśli jest się praworęcznym to protip :)
Ja mam pismo jak upośledzony i obojętnie którą ręką się podpiszę to i tak za każdym razem wychodzi jakiś abstrakcyjny obrazek.
Uwaga! Użytkownik Mipro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 581 / 77 / 0
Tak czy inaczej, jeśli juz kurier ma paczkę na samochodzie i przyjeżdża ja doręczyć, to na ledwiusieńko poniżej 100% znaczy, że wszystko jest ok i nie ma co panikować ;]

analiza grafologiczna to droga zabawa i nikt nie będzie jej zarządzał w sprawie o kilka gramów legalnych czy nielegalnych substancji.

A jeśli ktos jest grubym graczem, to i tak nie będę mu tutaj pisał co robić, bo z pewnością ma o tym pojęcie o wiele większe ode mnie :P
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.