Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 2372 / 314 / 0
o przechwycenie LSD to raczej bym się nie martwił, bo trzeba by mieć jakiegoś mega niefarta żeby to wpadło. Szczególnie, że zwykła poczta/list standardowy nie idzie przez cło.Do mnie z NL przesyłki przychodziły tak 3-4 dni, ale bywało, że dłużej. To, że vendor oznaczył, że wysłał w poniedziałek to nic nie znaczy, bo mógł tak zrobić a fizycznie wysłać w czwartek... Sporo razy tak miałem.
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 462 / 7 / 0
Paka puszczona na paczkomat w piatek wieczorem, niedawno zniknela z trakingu i system nie moze juz znalezc paki o takim nrze. Ktos mial podobna akcje?
  • 5027 / 860 / 0
Wiecej szczegolow. Co to znaczy ze zniknela z trackingu ?? wyswietla komunikat że nie ma takiej rpzesylki.? Mialem sytuacje ze takie koleczko odswiezania sie krecilo i nie moglem zlokalizowac przesylki.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 462 / 7 / 0
Tak, nie znaleziona. A wczesniej byla. Albo padla im baza albo cos podejrzanego.

-/scalone--

Pojawila sie ponownie.

Scaliłem - neuro
  • 9 / 4 / 0
Ja wpadłem na patent podstawiania kupionej w internecie skrzynki pocztowej. Czasem niektórzy mają dwie skrzynki pocztowe w sytuacji np. trwania rozwodu. Małżona i mąż mieszkają ze sobą małżonka zauwazyła ,że mąż podbiera jej korespodencje taka była sytuacja w mojej rodzinie np. do skrzynki wrzucasz podsłuch gsm tani na allegro za 150 zł. Trzeba to zrobić w wierzowcu. Na skrzynkę naklejasz cyferkę np. 45b. Powinieneś bezwględnie znać imie i nazwisko lokatora z 45 najlepiej jeśli jest to małżeństwo ale na to zdobycie takich danych wystarczy prosta socjotechnika.
  • 581 / 77 / 0
Kurwa, co...? Przeczytalem 3 razy i za cholere nie mam pojecia, co to w ogole za historia :P
tzn rozumiem ze masz pomysl na lupną skrzynkę, ale nic ponad to... wez ciut jasniej, jak mozesz ;)
Uwaga! Użytkownik MrMagnificus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / 4 / 0
Montujesz na klatce po prostu dodatkową skrzynkę na listy z napisem np. 45b. Euroskrzynki w startpage.com
  • 581 / 77 / 0
hm. i lokatorzy spod 45 nie zwroca na to uwagi? Czy listonosz, ktory od kilku lat jest codziennie w tym budynku..?

tzn pomysl ciekawy, ale ciekaw jestem wlasnie jak by to w praltyce sypalilo (badz nie)
Uwaga! Użytkownik MrMagnificus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 314 / 0
WTF?? bardziej dziwnego pomysłu dawno nie słyszałem ? Widziałes jak wyglądają skrzynki w takim bloku ? To jest zazwyczaj jeden element - jak do tego miałoby się domontowac ekstra skrzynkę ?
Poza tym właśnie co z listonoszem, który łazi tam od 20 lat, roznosi też emerytury i polecone do domów i pewnie rozkład mieszkań przez sen mógłby rozpisać ? To chyba najgłupszy pomysł o jakim słyszałem......
Już szybciej zorientować się w którym mieszkaniu mieszka jakaś starsza samotna babcia albo dziadek i zamawiać na jej skrzynkę. Takie to pocztę sprawdzają raz na tydzień więc spokojnie można wyciągnąć swoją pocztę w między czasie. Albo najlepiej jak ktoś wyjechał za granicę i nikogo nie ma w lokalu.
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 29 / / 0
Przesylka wyslana w poniedzialek do czwartku nie doszla. Jest to mozliwe ze zostala wykryta?? Vendor z PL i stealth ma bardzo dobry
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.