Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 218 / 68 / 0
@Devixo chodziło mi o to, że nie chciało się poszukać przed założeniem nowego tematu, ale mniejsza.

No to gratulacje, znalazłeś i zalinkowałeś już co najmniej dwa posty z informacjami w tym - hah - nawet jeden gdzie autor (Para ma sporawą jak dla mnie wiedzę z chemii) jasno twierdzi, że jego metoda robi dokładnie to czego szukasz.

Tzn. tak mi się wydaje.
Spoiler:
Co tu jest do „rozjaśniania”? %-D Masz step by step tutorial.

Powiem Ci zatem troche inaczej: to co podlinkowałeś to pozbycie się syfu (m.in. polimeru) z tabletki - zostajesz z względnie czystą solą morfiny. Taka postać jest ewidentnie i obiektywnie lepsza ido podania i.m. niż metoda „podgrzeje na lyzce i wyciongne glóta i to pukne” (bo tam, jak sam zauwazyles, ładujesz wypełniacze).
Ale tylko od Twojej wprawy, jakości odczynników oraz sterylności stanowiska i sprzętu będzie zależeć to, czy finalny roztwór w pompce w twojej dloni nada się do podania i.m. Capiché?

A jak to nadal dla Cie za mało to zajrzyj do działu „Chemia subst. psychoaktywnych” (vel. działu Syntezy, do poddziału z opio - tematu starego dziada o acetylacji M. do AcM/H. Też opisuje jak wyciągnąć to co misie lubią najbardziej (etap acetylacji możesz, ofc, opcjonalnie pominąć %-D)

PS: nie można bylo tak od razu?
“Hej ludkowie - czy wynik tej ekstrakcji tutaj <link1> lub tutaj <linkPisiont> nadaje się do podania i.m., chciałbym uniknac podania polimeru… blablabla”.

Idę o zaklad, tabletki Vendala Retard
Spoiler:
Przeciwko orzechom, ze ekstrakcja z konwersja do freebase itd. (Ta bardziej skomplikowana) to jest wlasnie “ta normalna” dla calkiem wielu, ze starymdziadem na czele %-D

Ale z drugiej, nadal kruluje tu metkatowy przepis na ciepło i odpierdol w 3 krokach… ale to już insza inszość
lol [*]
  • 182 / 63 / 2
@ErenKruger o to mi chodziło. przyznaje sie do błedu. można było tak od razu ale dla swojego usprawiedliwienia dodam ze temat był zakładany o 3/4 w nocy gdzie byłem bez snu przez ponad 48h bez zadnych stimow no ale juz trudno. dzieki.
edit: musze sie troche z tej chemii poduczyć bo przyznaje ze wiedze mam bardzo nikłą niestety.

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 2806 / 362 / 0
I jak walił ktoś przerabiane mst domięśniowo ?
  • 218 / 68 / 0
@sclero2014 no ja waliłam, ciężej to gówno odfiltrować niż Vendale ale się da. Biłam po 10ml roztworu na raz (nie polecam - max komfortu to tak do 7ml jakoś) i porobiły mi się takie gule które po dniu-dwóch się wchłonęły i śladu nie było.

Ofc należy pamiętać o możliwych powikłanich itd. Opisuję tylko swój przypadek
lol [*]
  • 2806 / 362 / 0
@ErenKruger jakoś przerabiane mst metoda jak do i.v ? Ciężko by mi bylo podać domięśniowo sama ilość roztworu .. a jak wrazenia po podaniu ? W porównaniu do i.v ?
  • 218 / 68 / 0
@sclero2014 robiłam metodą na odpierdol bez doczyszczania - ekstrakcją wodna i filterek. Mi się nic nie stało, ale nie polecam takiego roztworu do I.m. i przestrzegam. Wychodzilo10-20ml rozbite na 2-3 wkłucia.

Wrażenia? Gdzieś już je pisałam. Brak wyrzutu histaminy (nie ma igieł), wejście po 10-15min, działanie imo dluzsze niż przy i.v. A tak to czysty morfinowy haj
lol [*]
  • 2806 / 362 / 0
@ErenKruger czemu wychodzilo ci 15-20 ml rozttworu ? Mi 1 tab mst to wychodzi 5ml roztworu . I.v waliles jakie dawki majki ?
  • 218 / 68 / 0
@sclero2014 bo robiłam z kilku tabsow i nie byłam pewna ekstrakcji, więc wyciągałam z nich "przepłuczką" ile się da. IV 200-400. Tzn ile się wyciągnęło z tabsow to nwm, max dwie dwusetki tabsy.
lol [*]
  • 2806 / 362 / 0
@ErenKruger i normalnie robiłaś ekstrakcje jak do i.v i podałaś domięśniowo ? Nic sie nie działo później ?
  • 218 / 68 / 0
@sclero2014 powstała jakaś gulka, nawet kilka, które potem się wchlonęły. Pisałam o tym w wątku o iniekcjach, musiałbyś przeszukać moje posty tam, nie chcę/nie mam czasu się rozpisywać teraz a nie chcę żebyś czekał. Pozdro

Ps: nie polecam powtarzać tego co zrobiłam. Niewlasciwa ekstrakcja może zapchać nie tylko igłę ale wjebać coś czego nie chcemy w mięsień i może się to skończyć źle. Stay safe! Always.
lol [*]
ODPOWIEDZ
Newsy
Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.

USA: Przedawkowane narkotyki zabiły mniej osób w 2024 roku

Liczba ofiar śmiertelnych związanych z przedawkowaniem narkotyków w Stanach Zjednoczonych znacząco spadła w 2024 roku, osiągając najniższy poziom od czasów sprzed pandemii COVID-19 – wynika z najnowszych, wstępnych danych opublikowanych 14 maja przez Centra Kontroli i Zapobiegania Chorobom (CDC).

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.