Od tego czasu niemal całkowicie przestałam jeść, schudłam już prawie 6 kg, ubrania, wcześniej za małe, stały się workami na moim ciele.
Zauważyłam na swojej skórze dziwne, ciemne odbarwienia przypominające siniaki.
Po pierwszych lekcjach w nowej szkole, zorientowałam się, że nie mogę skupić się na nich, nie zapamiętuję informacji. Moje liceum jest jednym z najlepszych w moim mieście i obligatoryjne jest ciągłe skupienie na zajęciach...
Nie mogę sobie przypomnieć, co czytałam wczorajszego dnia.
Cała drżę na ciele i nie umiem zasnąć, choć piję herbatki ziołowe na uspokojenie.
Czy są jakieś możliwości detoksu, możliwości zatrzymania tego stanu, a przynajmniej telefony zaufania lub lekarze, którzy mogliby mi pomóc uporać się z tym?
Czy taki stan jest przejściowy?
To bardzo pilne.
Ew. idź do lekarza po hydroksyzynę (uspokaja i pomaga zasnąć, gorzej z koncentracją he he).
Nie dotykaj więcej ciężkich narkotyków i skup się na szkole bo szybko się skończysz.
I jak nie umiesz ćpać to nie ćpaj.
A najlepiej to idz do lekarza i powiedz mu o wszystkim, to moze byc cos powaznego.
Poza oczywiście sytuacjami kryzysowymi gdzie stosuje się np. benzo w celu uspokojenia się lub przerwania ataku paniki (na stymulantach chociażby).
Poza tym marihuana i jej "zbawienny" wpływ na pamięć na pewno pomoże w koncentracji i nauce. No offence, ale pierdolnij się lepiej łbem o ścianę zanim komuś coś znów zaproponujesz. Problemy trzeba leczyć przez zwalczanie ich przyczyny a nie maskować.
Jeżeli objawy występują do tej pory idź do lekarza i powiedz mu co jest przyczyną. Nawet gdyby rodzice się dowiedzieli, że coś bierzesz to chyba Twoje zdrowie jest ważniejsze. Czyż nie?
aeluc pisze:Mam 16 lat, około dwóch tygodni temu w stanie upojenia alkoholowego wciągnęłam mefedron (a przynajmniej tak powiedzieli mi ci, którzy mi to dali).
aeluc pisze: Od tego czasu niemal całkowicie przestałam jeść, schudłam już prawie 6 kg, ubrania, wcześniej za małe, stały się workami na moim ciele.
Zauważyłam na swojej skórze dziwne, ciemne odbarwienia przypominające siniaki.
Po pierwszych lekcjach w nowej szkole, zorientowałam się, że nie mogę skupić się na nich, nie zapamiętuję informacji. Moje liceum jest jednym z najlepszych w moim mieście i obligatoryjne jest ciągłe skupienie na zajęciach...
Odtruj organizm. Jedz zdrowe posiłki. My na odległość nie jesteśmy w stanie nic innego Ci poradzić, na drugi raz nie bierz nic czego nie jesteś pewna.
Nie mogę sobie przypomnieć, co czytałam wczorajszego dnia.
Cała drżę na ciele i nie umiem zasnąć, choć piję herbatki ziołowe na uspokojenie.
Czy są jakieś możliwości detoksu, możliwości zatrzymania tego stanu, a przynajmniej telefony zaufania lub lekarze, którzy mogliby mi pomóc uporać się z tym?
Czy taki stan jest przejściowy?
To bardzo pilne.
2. Czy gdy rozciągasz skórę w miejscu gdzie są te siniaki widzisz maleńkie czerwone/fioletowe popękane naczynka krwionośne/pajączki ? czy masz jakieś zmiany ukrwienia na dłoniach (małe czerwne plamki?), sine obwódki wokół paznokci ? Stawiałbym na kruche naczynka krwionośne, które popękały i stąd te wybroczyny. Niemniej nie wolno tego lekceważyć. Uzupełnij swoją dietę o duże, bardzo duże ilości Witaminy C. Do tego jakaś Rutyna, Witamina E, ew. KT omega 3. Magnez bo z relacji o niemożności skupienia uwagi i ze względu na to że Twój wybryk chyba bardzo Cię przestraszył, możesz mieć jakieś zaczątki nerwicy. Ale przede wszystkim idz do lekarza.
EDIT NIE PAL marihuany !
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej
Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.
Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany
Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?
W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.