Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 112 / 17 / 0
Ja mam masakryczne lęki, bo brałem benzo 9 lat, teraz 1.5 roku czysty od tego gówna, a to dlatego, że mam puls 135-140 w stanie spoczynku przez nadużywanie fety i alko, to swoje zrobiło, cenię sobie ten lek, bo skutecznie zbija mi puls, a także chociaż odrobinke zmniejsza moje lęki.
Dawka dobowa 120 mg
  • 39 / 3 / 0
Na mnie on w ogóle teraz nie działa. Jak dostałem go na początku to uspokoił serducho, bo czułem silne bicie. Brałem 3 razy dziennie, dwie tabletki po 10mg przez miesiąc.Przestałem brać z dnia na dzień, gdy serce się uspokoiło. Jednak w portfelu zawsze go nosze na czarną godzine.
  • 69 / 6 / 0
Też się dziwiłem że beta bloker od psychiatry i rzeczywiście trafiła miałem lekkie nad ciśnienie ale tutaj bardziej chodziło o somaty, pocenie dłoni i nerwobóle. 10 mg 1 1 1,i naprawdę odrazu po rozpuszczeniu się w ustach czuć falę spokoju przechodząca przez ciało.
  • 15 / 1 / 0
Witam czy Propanol dostane bez problemu u DOktorka?lub jakis przeciwdrgawkowy lek?mam jakies problemy na tle nerwoym i czesto rece mi sie tzresa..a Neurologo jak to na nfz najwczesniej w Sierpniu takze lipa zdeka.
https://hyperreal_upp
  • 554 / 138 / 0
dostaniesz spokojnie, byle z sercem nie było przeciwwskazań i ciśnieniem niskim.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.