Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 132 / 18 / 0
Podobno nie uzależnia.
Będę się starać brać jak najmniej i schodzić powoli. Przeżyłem zejście z benzon to i z tym dam sobie radę, czy jest gorzej?
Jeżeli brałeś to powiedz czy miałeś duże problemy z pompką?
Away for Xmas and New year eve!! Happy Holidays :extasy:
  • 4894 / 853 / 0
Nie uzależnia. Ale serce się przyzwyczaja do leku. Ja jestem na 5mg nebiwololu już kilka lat. Dostałem tachykardii po bupropionie. Próbowałem już 2razy odstawić i nie ma szans, dostaje instant nadciśnienia gdy dochodzę po paru dniach do pół tabletki. Powodzenia.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 132 / 18 / 0
No to dales mi do myslenia, chyba bede tylko brac w ektremalnych sytuacjach stresowych. Trzymaj sie.
Away for Xmas and New year eve!! Happy Holidays :extasy:
  • 1277 / 323 / 12
Wkurwia mnie ten propranolol ale jednak wolę go skończyć, zgodnie z zaleceniami kardiolog przed wypróbowaniem nowych medykamentów.

Nie dla tego, że nie działa w stopniu satysfakcjonującym ale mam po nim zjebane uboki po zażyciu - wysuszone błony śluzowe i rewelacje jelitowe skutkujące dziwnym stolcem, a ciśnienie jak było wyjebane tak praktycznie jest takie samo. To nie jest dobry beta-bloker, w dodatku jakiś przestarzały ale dostałem go też pewnie z powodu wkręt lękowo-depresyjnych.

Cóż, pretensje mogę mieć tylko do siebie, że mi pikawa siada przez wpierdalanie pół życia wątpliwej jakości stymulantów.
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 112 / 17 / 0
Dobry lek, zbija lekko ciśnienie, a przede wszystkim puls, który mam w granicach 135 w spoczynku, mnie nie uspokaja tylko obniża puls do 100.
DObry jest także do fety i tramadolu jak serce bardzo szybko bije tylko należy pamiętać żeby wziąść 1/4 albo 1/2 max tabletki w razie czego, organizm i tak poczuje i podziekuje, bo przedakowanie jest kurewsko niemiłe.
  • 1277 / 323 / 12
@Lujo co ty pierdolisz za głupoty, nie wiem ile mg to jest ćwierć tabletki ale łączenie betablokerów ze stimami i trampkiem mogłoby cie potencjalnie zabić
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 112 / 17 / 0
Udowodnili że nie, gdzieś czytałem najnowsze info i jak sam zaryzykowałem żeby ostro porobiony fetą wziąłem na początek mikro dawkę 5 mg a potem dolozylem 10 mg i o wiele lepiej mi sie zrobilo bo pikawa tak nie napierdalała i skonczyly sie krzywe fazy.
Tutaj wyczytałem że beta-blokery można walnąć do fety jak sie przesadzi
  • 1277 / 323 / 12
Ten lek to się musi rozkręcić żeby były jakiekolwiek efekty, jak jednorazowo zjesz 5mg to nie ma prawa prawidłowo zadziałać. Ja już zażywam od kilku miesięcy 3x10mg na zbicie ciśnienia i gówno to tak naprawdę daje więc chuja gdzieśtam przeczytałeś a nie najnowsze info. Zresztą tych małych tabletek nie da się podzielić na ćwiartki.
  • 964 / 17 / 0
Witam Pani doktor dodała mi do dulokstetyny I lamotryginy , na lęki i potliwosc propraponol w dawce 30mg jak sądzicie coś pomoże ?
  • 1 / / 0
hej zjadlem dzis 80mg tego scierwa i polozylem sie spac, mialem koszmarny sen. zlany potem obudzilem sie po dwoch godzinach. moje pytanie tak powinno byc? kiedys przyjmowalem takie dawki i nigdy nic takiego nie mialo miejsca lecz od dluzszego czasu nie bralem i moze reakcja zupelnie normalna
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.