Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 83 / 3 / 0
To może wrzuć swój przepis, już po modyfikacjach? Bo co, mamy Ci pogratulować, że się udało?
Gratuluję, udało Ci się.
  • 54 / 1 / 0
http://imageshack.us/a/img705/1622/20121202722.jpg
http://imageshack.us/a/img849/6857/20121202721.jpg
http://imageshack.us/a/img831/883/20121202720.jpg
I tak najważniejszy jest podkład czyli musialem go dobrze najpierw bardzo dobrze wysuszyc. Musi byc tak suchy zeby az robił sie na pyl przy dotykaniu. W tym celu posłużyłem się możdzieżem lekarskim bo akurat mam taki na kominku :-) Mozdzież zrobił zniego tak drobniutki pył że przy ucieraniu az unosił się w powietrzu i to chyba jest cala tajemnica sukcesu. Musi byc maksymalnie suchy i drobny. A reszta to modyfikacja przepisow które znalazłem w tym temacie. Dawałem na oko z 10g podkładu na to 4 łyżki mleka w proszku, troche glukozy i fruktozy aby to posklejały, kapka zywicy sosny i białego jelenia na tarce startego odrobina wody podgrzałem i wyszło.
  • 440 / 30 / 0
No dziękujemy za taki przepis panie dasa. Gratuluje pozostanie najbardziej nurtującym użytkownikiem forum. Bravissimo.
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Napiszcie jak zrobic najszybciej i nalatwiej fakehash slyszalem ze trzeba 20 g czarnej herbaty 20 g kawy 10 g zywicy z sosny wszystko zmielic w mlynku do kawy dobrze wymieszac w garnuszku wsypac 1 g AM-2201 jeszcze raz dobrze wymieszac wszystko uformowac w srebrze i przejechac pare razy zelazkiem czekac az wystygnie i mozna palic napiszcie czy wyjdzie cos z tego ?
  • 2 / / 0
mozna zrobic z MAM-2201 fakehash ?? sposobem 24 gram czarnej herbaty 24 gram zywicy z sosny w proszku wszystko dokladnie zmielone w pyl w sreberko i wyprasowac zelazkiem jak myslicie AM-2201 czy MAM-2201 co bedzie lepsze ? nie wyjdzie lipton ??
  • 3898 / 238 / 13
Parathormon, czyli ja :D pisze:
Udało się!! Mianowicie zrobiłem tak:

-30g mięty zmieliłem na pył, przesiałem przez sitko, żeby patyków nie było; dosypałem 1g AM2201 i spowrotem do blendera. Po wysypaniu do miski sporządziłem inwertowany cukier (10g) i wlałem go na gorąco do pyłu. Mieszałem widelcem jak ciasto, aż stało się chłodne i zbite. Lepi się dosłownie jak hasz, no ale oczywiście smak nie ten. Myślę, że trzeba byłoby skołować suszone konopne liście, albo suszone igły sosny, żeby to podobnie smakowało.
Przepis na inwertowany cukier:
-2 cz. obj. cukru wsypać do 1 cz. obj. wody w małym garnuszku i postawić na b. małym gazie, aż zacznie delikatnie wrzeć. Po 5ciu minutach wrzenia wsypujesz szczyptę kwasu cytrynowego/askorbinowego i gotujesz przez kolejne 10 minut na wolnym ogniu. Po gotowaniu czekasz aż przestygnie do tych 60-70 stopni (wrzące ma około 114*C). Et voilla
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 4 / / 0
Witam , posiadam 50g gotowego podkladu fake haszu , teraz tylko potrzebuje odpowiednich skladnikow aby ten fake hash przypominał prawdziwy, czy jak dam samo ur 144 to zda to egzamin ? Podobno ten dziala troche czasu a potem nagle czlowiek staje sie trzezwy, bez zadnego zjazdu jakby nic nie palił , a jak wiadomo po haszyku tak nie jest, Prosze was o wasze opinie , i propozycje:) Z gory dzieki , Pozdrawiam
  • 3309 / 21 / 0
@Paranoikbless - tak czy inaczej musisz powiedzieć co to jest, bo kanna mogą mieć inne interakcje i ktoś się może przekręcić. Skoro będziesz to dawał kumplom to nie ma z tym problemu. No bo przecież nie będziesz wałów robił :)
sqrt(666)
  • 3955 / 147 / 0
kurwa od razu widac, ze co drugi typek piszacy tu w temacie chce robic walki. czemu sie tak ziomeczku martwisz, ze "nie bedzie zjazdu jak po haszu"? klienci sie skapna? chuj Ci w dupe i wypierdalaj.

oraz prosze innych userow o nie pomaganie takim typkom zadnymi radami.
  • 2372 / 56 / 0
Bo wiesz, "zajebisty afgan prosto od Talibów" brzmi lepiej niż "fake hash nasączony syntetykiem kanna" ;)

@Para
A jak smakuje fake hash z Amadeuszem na bazie tej mięty? Bardziej miętą czy cukrem?
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.