Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
ODPOWIEDZ
  • 54 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: elf »
Zależy z jakiej szkoły. W statucie niektórych jest mowa o wypierdoleniu za złamanie prawa
I zabij tę myśl, bo Cię zatruje..
  • 98 / 1 / 0
mojej szkoły policja w ogóle nie informowała o moich wybrykach także się nie martw tym ;), poza tym są wakacje, więc co się szkołą teraz przejmujesz :-p
Uwaga! Użytkownik problem_child nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Wyrzucenie ze szkoły szkodzi skazanemu jak i społeczeństwu. Odbiera mu się szansę na poprawienie. Nie wyrzucają nawet ze studiów prawniczych(sam jestem przykładem), chyba, że za jakieś grube sprawy czyt zabójstwo itp.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1199 / 7 / 0
TEMAT DO USUNIĘCIA !!!!!
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2008 przez prawie_martwy, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.