Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 352 / 4 / 0
Elo. Mam takie akcje ze jak wracam z baletu najebany i probuje zasnać, zasnąć kurwa niemogę. Niemogę ponieważ jak tylko sie położę zaraz mam jebane helikoptery które doprowadzają mnie do kurwicy. Męcze sie wtedy niemiłosiernie dopuki niewytrzezwieje, jak juz opadnie alko z krwi dopiero mogę zasnac. Horror dlamie to jest i powtarza sie to od baletu do baletu dopiero jak sobie spawa walne i zoładek oczyszcze moge spac jak dziecko.
Czasami jak juz tak sie ostro najebie to nawet niemysle o tym poprostu padam jak przecinek,(ale nie o tym) i chciałbym mieć tak zawsze jak pije alko ale niewychodzi!! Ma ktoś z was podobnie? Jak sobie z tym radzicie?

Ps. Dzisiaj sie wkurwiłem juz bo zasnać niemoge i szukam rozwiązania tej sprawy.

Sorki za błedy ale podjebany zdrowo jestem, jak to po balecie/
Elo
  • 191 / 1 / 0
..
Nieprzeczytany post autor: Faithless »
a) przywal hery (tylko nie udław się rzygami przez sen)
b) przywal klona (ale nie biore odpowiedzialności)
c) nie pij (i chuj)
Uwaga! Użytkownik Faithless nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 909 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
Pij więcej i częściej. Takie dolegliwości mają ludzie niewprawieni w alkoholu.

Później zasypianie na bani to będzie jedna z piękniejszych rzeczy. Nie będziesz chciał pójść spać dopóki nie będziesz dostatecznie urżnięty - najlepiej z urwanym filmem. Dodatkową atrakcją będą najpewniej własnoręcznie zdziałane niespodzianki, które zastaniesz rano :cheesy:
O haftowaniu zapomnisz. Organizm nawet nie pomyśli, że alkohol to jakaś trucizna, którą trzeba z siebie wyrzucić. :-)

Tylko nie pij w ciągach, bo jak ciąg się skończy to zapomnisz, jak się zasypia.
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 1067 / 204 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Jak mnie muliło w łóżku, machałem rękami.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: paully »
za malo wypijasz...
  • 226 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blaze »
alko splyca sen nawet jak zasniesz mozesz sie obudzic o jakiejs trupiej godzinie otalmie rozjebany
Uwaga! Użytkownik Blaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 762 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Magicien »
ja zawsze się kręciłem w łóżku aż nie zasnąłem, ciągła zmiana pozycji. inny motyw to szczelne owinięcie się kołdrą, taka mała sauna, łatwiej zasnąć i z rana też jest lepiej, za to pościel do prania;

a poza tym zgadzam się z gynoid. :)
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ManiacKilla »
Jak masz helikopter to zarzuć "kotwice" czyli jedna noga na podłogę ;-)
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Jeb %-D

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 119 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: tazek »
Nie pij ;o
ODPOWIEDZ
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.