Jednak bardzo nieokiełznany proch jeśli chodzi o ilości mg i mixy jak na nootrop z których większość działa bardzo subtelnie albo trochę lepiej od placebo.
Tak ogólnie nie widzę większej potrzeby brania peerela w dawce większej niż te 4-5mg (u mnie) bo przy większej ilości wcale już nie jest lepiej, oprucz tego że znajdujesz się w iluzji mądrzejszego niż jesteś. Tak jak i branie tego codziennie (no może pierwsze 2-3 dni) potem mija sie z celem bo zaczyna się budować coś jak skuteczna bariera dla sero (tej naszej naturalnej) a to nie jest fajne.
Obstawiam co 2-3 dzien ze wskazaniem na to ostatnie.
i tu(ku mojemu zdziwieniu),wyraźnie odczuwalne działanie w postaci zwiększonej motywacji,polepszonego samopoczucia oraz wyostrzenia obrazu.Czuję przypływ energii,jest ochota coś porobić już przy tej dawce,dobrze komponuje się z kofeiną.
Na ten moment mogę z czystym sumieniem polecić :)
Planuję brać co 2dni z przerwą w weekendy,zobaczymy jak to wypadnie przy dłuższym użytkowaniu.
Czy ktoś próbował nosem? Są jakieś różnice względem per os?
Podawać najlepiej p.o. lub ewentualnie pod język,nie ma powodu by rozpierdalać sobie śluzówkę dla nootropa,efekty niewspółmierne do konsekwencji tej drogi podania,szkoda nosa.
Co do efektów ubocznych przy odstawieniu nie powinny występować żadne jeśli używamy substancji z głową(prawidłowa regularność i dawkowanie).
Ja w sumie testowałem, ale na mnie prl nie dziala wcale. Na odstawkę stimów Modafinil the best.
Jakie dawki i cykle bezpieczne i z czym łączyć poza cholina?
Nie powinno być problemów przy braniu SSRI. Przynajmniej nigdy nie słyszałem o czymś takim a dużo ludzi pisze o swoich doświadczeniach z PRL-8-53.
Można stosować do 15 mg/dzień w trzech dawkach po 5 mg (można też więcej ale raczej bez wyraźnego wzrostu działania). Skutków ubocznych nie ma w ogóle albo jakieś nieznaczne.
Z choliną zawsze warto brać (ALCAR i temu podobne).
Możesz łączyć z sulbutiaminą lub modafinilem (lub flmodafinilem) na wzrost skupienia uwagi. Z aniracetamem na lepsze samopoczucie i zwiększenie poziomu energii, z fenylopiracetamem i pramiracetamem na poprawę funkcji kognitywnych (łatwiejsze uczenie się i bardziej rzeczowe podejście do życia). Nawet z kofeiną można łączyć żeby się pobudzić.
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?
W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem
Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany
Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.