Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 561 / 39 / 0
Tak mozna ja tak robilem
Oba maja inne dzialanie wiec mozna mixowac
  • 66 / 1 / 0
Jaki nootrop będzie najlepszy w synergii z PRL 8-53? Zastanawiałem się nad Coluracetamem ale nie jestem pewien czy to on będzie najlepszy.
  • 48 / 6 / 0
Koluracetam możesz traktować jako lekki motywator, albo coś na polepszenie nastroju, tak wynika z moich obserwacji. Niektórzy mają takie same odczucia, pomyśl czy właśnie tego Ci brakuje.

Według mnie trochę za drogi jak jego działanie.
  • 11 / 3 / 0
Tak w ramach ostrzeżenia gdyby ktoś wpadł na pomysł by wciągać prl.
Dwa dni temu z ciekawości chciałem sprawdzić czy działa wciągnięty nosem a jako, że drętwieje mi po nim język to założyłem, że zadziała znieczulająco i nie poczuje żadnych nieprzyjemności XD i myliłem się. Działać działał lecz ból spowodowany zapodaniem tak 7mg mogę porównać do przejachania grubym papierem ściernym po błonie śluzowej. Utrzymywało się to około 20 min po czym dostałem niezłego obrzęku blokującego przepływ powietrza w jednej dziurce a z drugiej lało się jak z kranu mimo, że nic z nią nie robiłem. Na drugi dzień lekki ból, częste kichanie i ciągła chęć wysiąkania nosa mimo, że nic w nim juz nie było. Na dzień dzisiejszy stan nosa mogę określić na taki jak po wciągnięciu EPH czyli żółta gęsta wydzielina połączona lekkim bólem.
Tak więc nie polecam tej metody podania XD
  • 48 / 6 / 0
Mam prl na próbę ;) pierwej sort, ~5mg bardzo znieczula język. I w takich dawkach testuję
działanie: lekko motywuje, coś jak fenylopiracetam, w połączeniu z noopeptem i dmae nieźle się pracuje, ale nie robi niewiadomo czego, może ~10mg coś więcej porobi, póki co warto kupić ale tylko jeśli cena jest dla Was przystępna, jeśli miałoby to nagiąć budżet, to lepieć kupić trójkę noopeptu.
Jeśli coś się zmieni po 10mg dam znać.

Pozdrawiam :)
  • 7 / / 0
I jak efekty, po 10mg masz jakieś inne odczucia czy takie same? Chciałem kupić PRL, ostatecznie zdecydowałem się na fenylo, ale wciąż myślę nad kupieniem jakiejś małej ilości PRL na próbę.
  • 70 / 10 / 0
Niewiele miałem styczności z nootropami a prl wpadł dziś w moje ręce. Stąd płynie pytanie. Jak ze snem po nim, albo ogólnie po nootropach?

2016 kwie 25, 09:30 / scalono - surv

Nie wiem na jakiej zasadzie to działało, ale miałem dość duże problemy z zaśnięciem. Pewnie autosugestia, bo za kolejnym razem, gdy testowałem prl, już tak nie było. Swoją drogą fajne uczucie. Czułem jak krew mi pulsuje w głowie :D
Uwaga! Użytkownik Dysozwierz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / 2 / 0
Problemy ze snem po nootropach brzmia dla mnie calkowicie naturalnie. Skoro powoduja nadaktywnosc neuroprzekaznikow i ogolnie zwiekszaja wydajnosc mozgu, to logicznie moga utrudniac zasypianie, ktore wiaze sie z uspokojeniem i wyciszeniem wielu procesow.
Od siebie polecam napar z melisy + zielona herbata i melatonina. Medytacja tez fajnie dziala i naprawde pomaga.
  • 66 / 1 / 0
Dysozwierz pisze:
Niewiele miałem styczności z nootropami a prl wpadł dziś w moje ręce. Stąd płynie pytanie. Jak ze snem po nim, albo ogólnie po nootropach?
Ja po PRL 8-53 zwykle dostawałem hipertermii co może znacząco przeszkadzać w zaśnięciu.
  • 1 / 1 / 0
hej dziubaski, dobro nowinę niosę
PRL 8 53 od 6 miesięcy, dawka 100 mg dzienei (nie, to nie pomyłka)
Modafinil 200mg
NOOPEPT 60mg

PRL i NOOPEPT rozpuscic w wodzie (prl pod jezyk fajnie jest zarzucic, ale ryzukujesz zapalniem slinianek - nie polecam)

efekt: przewaga 10%

...ale to sie kumuluje :)

kazdego dnia lepiej rozumiesz swiat, po miesaicu jestes nowym czlowiekiem, po 2 miesiacach rozumiesz juz wiekszosc z zycia, po 3 miesiacach rozumiesz ze masz taka przewage nad innymi, ze zaczynasz sie wstydzic.

Ostrzegam: droga w jedna stronę
ODPOWIEDZ
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.