https://www.youtube.com/watch?v=uAAQnGwTXg4
21 września 2018Morfineusz pisze: Według mnie dobre są te "plusze" do wody witaminy i minerały, z magnezem, żelazem, potasem, witaminami b1,b6,b12, niacyna, biotyna, kwas panteonowy i inne takie, staram sie to codziennie pic i mysle ze trzymam sie dzieki temu duzo lepiej niz gdybym tego nie pil.
09 października 2018Migomat pisze: A wpierdalał ktoś wegiel drzewny, aktywny na detox wyciąga z krwioobiegu mase syfu
Wierzcie lub nie ja bardzo polecam zieloną herbatę w dawkach różnych czasem 5 kubków dziennie.
Stosuję jeszcze chlorelle, spirulinę, L-Glutamine, Mnieszek Lekarski, pokrzywę, miód, Szałwie Wieszczą lekarską, hepatil, witaminy, magnez, potas, wapń i pro(pre)biotyki, ale to przej mój "ciąg" na antybiotykach, 5htp, ale tu nie mam pojęcia czy to ma jakikolwiek wpływ na oczyszczenie organizmu. Po zabawach z MDMA/ketonami itp przydatne, a na codzień na lepsze samopoczucie.
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
09 października 2018Migomat pisze: A skąd ta pewność ??
Oczywiście dobre żarcie witaminy a raczej w chuj witamin, elektrolity i co mi najlepiej pomogło (nie wiem czy u każdego ale u mnie dobrze podziałało) sport sport i w chuj sportu, sauna raz w tygodniu i tabletki na receptę od pani doktor (niestety nie pamietam nazwy) po których łaziłem co 2min do kibla się odlać a mocz był aż pomarańczowy i strasznie śmierdzący.
Mi się wydaje ze wypocić najlepiej + dobre żywienie i nawadnianie witaminy i silna psychika żeby nie zajebac kolejnej dawki a korci jebane.
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Meta wprowadza nowe zasady dla treści o konopiach na Facebooku i Instagramie
W ostatnich latach obserwujemy dynamiczny wzrost popularności treści związanych z konopiami na platformach społecznościowych. Facebook i Instagram, będące częścią korporacji Meta, stały się kluczowymi miejscami wymiany informacji, dyskusji oraz promocji produktów związanych z konopiami. W odpowiedzi na ten trend Meta postanowiła zaktualizować swoje zasady dotyczące publikacji treści o substancjach psychoaktywnych, w tym marihuanie i CBD.
Były adwokat wśród podejrzanych o handel tabletkami do produkcji metamfetaminy
Wśród 36 podejrzanych o handel tabletkami z których można wyprodukować metamfetaminę są prawnicy i farmaceuci. Zarzuty kierowania grupą przestępczą ma były ostrowski adwokat Michał D. Śledztwo w tej sprawie trwa ponad 4 lata i nie zakończyło się jeszcze, bo - jak tłumaczą śledczy - jest skomplikowane.
Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept
Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.