Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 425 / 33 / 0
Powiedz że za granicą na GAD miałeś przepisany 2 x 225 mg na dobę i działał dobrze. Teraz choroba wraca a nie chcesz eksperymentować. Powinieneś dostać. Generyki teraz wyszły to weź jakiś tańszy bo Lyrica była droga.

Czasami jak mam nastrój to sobie wrzucam na stronę mojego lekarza requesta i co parę miesięcy taką paczkę wybiorę jak mam ochotę.
  • 15 / / 0
Czy ktos stosowal polaczenie z tramalem? Lekarka wie ze biore tram czasem pregabaline dostalem na zaburzenia lękowe i spytalem jej z ciekawosci co sadzi o tym tramalu czasem przy tym leku i nie zanegowala, wrecz przeciwnie mowi ze to sie moze dopelnic i lepiej dzialac ale ona oczywiscie jest ogolnie antytramal wiadomo z jakich wzgledow.
  • 234 / 11 / 0
Jakie dawki? Gabapentyna 600mg (albo i 900) czyli odpowiednik ok 150-200 pregab i tramal 400 bez problemów, choć było bardziej gabapentynowo niż tramalowo. No ale to dlatego że tramal któryś dzień z rzędu, a gaba pierwszy raz od dawna. A pierwsze kilka razy z gabami zawsze są mocno odczuwalne, a potem już tylko lekko je w tle czuć.

W każdym razie bez problemów.
  • 927 / 5 / 0
Wspaniały lek. Dla mnie dużo lepszy niż benzodiazepiny. Dlaczego? Już tłumaczę. Benzo zamulają myślenie, a pregabalina daje czysty umysł i euforię, Tak euforię, nie pomyliłem się. Nie mam w ogóle ciśnienia na opio, które po 8 latach używania przestały dawać euforię. Pregabalina ją daje i to w jaki wprowadza nastrój jest wręcz zajebiste. Byłem sceptyczny do tego leku i nigdy bym nie przypuszczał że trafie na takie działanie. Polecam gorąco, jak ktoś chce skończyć z opio lub benzo, czy alko. Niestety wadą jest to ze pregabalina silnie uzależnia, działa od razu nie trzeba czekać na załadowanie się, jak to jest przy SSRI.
Napiszę jeszcze jakie dawki dają dobry flow. Dawki powyżej 300 mg, ale nie więcej niż 500. Większe dawki powodują zamotanie i niezbyt przyjemny stan, przynajmniej w moim odczuciu. Ja zażywam 300 dziennie i jest optymalnie. Nie potrzeba mi więcej. Jeśli chodzi o miksy to się nie wypowiem bo od jakiegoś czasu w ogóle nie ćpam. Pregabaline biorę od tygodnia więc nie wypowiem się także o wzroście tolerancji bo narazie takiego nie odczuwam. Euforia o której piszę jest podobna do tej po opio w miksie z bromazepamem na początku brania tychże substancji. Jestem w chuj zadowolony że psychiatra wypisał mi tak zajebisty wynalazek.

2016 lip 01, 11:50 / scalono - surv

Dodam do tego jeszcze że działanie rozpoczyna się po ok. 1,5 godz więc nie zniechęcajcie się jak od razu nic nie poczujecie
SkręciłemZapaliłemTakJakPanBógPrzykazał
PotemSłowaDoZiomkaWOparachZeSkrętówByUważał
NaCoNaWszystkichKonfidentów
NaKurewskąRasęPrzyczajonychAgentów
PozdrawiamWszystkichZielonychKonsumentów
  • 585 / 52 / 0
JA zjadłem tego sporo opakowań głównie jak odstawiałem GBL, różnie z połączeniem z benzo z baclofenem oraz samą tylko pregaballinę. Dawki raczej spore bo jadłęm 3x300mg. Zajebiście reguluje rytm snu. Nie otumania jak bezo. Ja kupowałem bez recepty po 3,5funta za 10x75mg bodajże z tajlandi czy tajwanu. Tylko jebania się było z załatwieniem tego bo do Polski nie wysyłali i musiała pośredniczyć osoba w UK jako pośrednik.
  • 927 / 5 / 0
Tolerancja rośnie bardzo szybko, jeszcze niedawno byłem na 300 mg dziennie a teraz wskoczyłem na 600. Euforia opadła pozostawiając dobry nastrój, ale bez fajerwerków jak na początku
SkręciłemZapaliłemTakJakPanBógPrzykazał
PotemSłowaDoZiomkaWOparachZeSkrętówByUważał
NaCoNaWszystkichKonfidentów
NaKurewskąRasęPrzyczajonychAgentów
PozdrawiamWszystkichZielonychKonsumentów
  • 361 / 12 / 0
Dobiłem do 600mg/d i niestety działanie mocno słabło, a skutki uboczne (bełkotliwa mowa, zaburzenia widzenia) stawały się zbyt dokuczliwe. Kupiłem nawet flubromazepam, ale zużyłem tylko jedną tabletkę, bo przeskoczyłem na 3 x 20mg baklofenu jedną tab. (150 mg) pregabaliny dziennie i jest bardzo dobrze.
Uwaga! Użytkownik 666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / 2 / 0
Dostałem to dziś od psych, wiadomo coś o torelancji krzyżowej między baclo a pregabaliną ??
  • 15 / / 0
Obecnie biore prege na zaburzenia lękowe i musze przyznac, ze jest poprawa na ssri bylo bardzo zle, teraz pracuje i jest srednio w strone ok. Czasem lacze leki z alko i tramalem (w gorsze dni jak kupa roboty w pracy a tramal daje kopa). Prege mam 300 przepisana za kilka dni mam lekarza i bedzie 450 lub 600 bo to jest za malo. Czy uwazacie, ze czesto laczenie takiego leku z alko (pije zazwyczaj pt sb nd) i tramalem moze miec zle skutki ? Wiem, ze tramal i alko to zle polaczenie ale wiadomo jak to jest ... jescze jak sie ma dola, dlugi, prace i w uj obowiazkow.
  • 86 / 2 / 0
150 mg, dziennie w systemie 1-0-1, nie robi na mnie żadnego szału, lekko wyczuwalna poprawa nastroju, teraz z rana w sobotę naszła mnie ochota na eksperymentowanie i zarzuciłem z ciekawości 600 , ciekawe czy klepnie ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.