Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 351 / 112 / 0
Ja niebawem do Was dołączam. Tydzień musiałem pobyć na 225mg dobowej. Wczoraj poszło około 170mg. Dziś w pracy było względnie, więc tylko na noc 75mg i do tego pójdzie apap noc. Zobaczę jak jutro.
Edit.
Na sen polecam tryptofan(też dzisiaj zaaplikuję) 500-1000mg. Melatonina na mnie nie działa niestety.
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2023 przez mefistofeles85, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 1298 / 258 / 0
hihi też zauważyłeś że kofeina wzmaga działania niepożądane?
w sumie logiczne jak kofeina pobudza + odstawka substancji hamującej = double trouble xdd

no oprócz melatoniny 1h przed snem to kurkuma + oliwa z oliwek normalnie pije to gowno, ogólnie dostep do pamięci konkretny podczas picia oliwy w robocie wszystko co związane z pracą beż żadnej pomyłki, tylko te schizy tez sa madrzejsze niz myslalem haha %-D
bo myslalem że będą bez powodu a one normalnie fabule mają wszystko to takie prawdziwe, broni się jak chuj ta pregaba
narazie bez koszmarów, bo już powinny być, wiec chyba nie bedzie juz a one tez konkretne byly kiedys pamietam
w pierwszy dzień mnie leb bolał ale weekend miałem.
nie mogę za bardzo teraz urlopu wziąć ale. może i dobrze

problem w tym że ja brałem kilka lat, mogę przegrac, zobaczę co ustąpi a co zostanie po 2-3tyg
później jak nie dam rady to odstawie stopniowo + kwetiapine może jak tu niektórzy pisza

dzięki
@tramalowysong @mefistofeles85 pozdro
soplowka dobry pomysł tez, bdnf zwiększa więc może przyspieszyć zmiany,
  • 351 / 112 / 0
Jeszcze raz napiszę, bo wcześniej edytowałem. Na sen polecam tryptofan 500-1000mg. Melatonina na mnie nie działa. Na zasypianie pomaga Valused(ziołowy lek bez recepty), albo szklanka ciepłego mleka.
  • 1298 / 258 / 0
prekursor melatoniny tez okej, organizm sobie wyprodukuje sam w odpowiednim miejscu z tryptofanu, tylko że on musi walczyć o transportery z innymi białkami, ale jak działa to działa bo działa xd
  • 324 / 67 / 0
Kofeina jak i nikotyna potrafią podnieść ciśnienie co ma wpływ na osiągnięcie stanu lękowego, l-teanina rozwiązuje ten problem. Kup sobie najlepiej ekstrakt w proszku kosztuje grosze (polecam firme Bulk) i dodawaj po 200mg. A przed snem postaraj się na w miarę pusty żołądek w połączeniu z melatoniną i reishi na prawdę potrafi bardzo pomóc :) Walerian też w dużych dawkach ułatwia sen. Wcześniej korzystałem z mirtazapiny ale udało się ją zamienić na bardziej naturalne sposoby.
czas zwolnić
  • 1298 / 258 / 0
wzielem 50mg o 1 w nocy i 50 przed pracą, na rano o 5 musiałem wstac, jebana szuka, jakbym nie wziął to bym chyba nie usnął, tu mnie ma, bez snu nie pokonam jej, idę po walerianę, melatonina tego nie ogarnieni tak się dziwię że funkcjonuje, nie jest najgorzej po tylu latach brania.. pamięć itp ok
  • 351 / 112 / 0
Dzisiaj nie było gorzej niż wczoraj więc od dzisiaj będę na zero z Gabamieszadłami, chyba, że znowu się coś popieprzy jak ostatnio. Jestem jednak dobrej myśli.
Ja żągluję raz apap noc, a następnego dnia Valused(waleriana, męczęnnica, kozłek i chmiel), bo tolerancja na te preparaty rośnie i nie działają jak biorę codziennie. Natomiast tryptofan biorę codziennie 500-750mg. Morfeo pisał o tryptofanie w temacie o baklofenie i podał tam dawkowanie 1000-1500mg, ale mnie przy takich dawkach brały jakieś brainzapsy. Nie wiem jak działa ten tryptofan, ale działa, pomimo że melatolina nie działa u mnie.
  • 68 / 6 / 0
Powiedzcie mi proszę czy zauważyliście wpływ pregaby na naukę? Przyswajanie wiedzy? Znam mechanizm działania tego leku więc wiem, że teoretycznie może mieć wpływ i przeklinam ten dzien, od kiedy go nadużywam. Kolejny raz egzamin w dupe, kiedyś umiałem się uczyć, teraz nic nie wchodzi. Ale może sobie wkręcam, że to od tego. Jak jest u was?
  • 507 / 194 / 1
No jak brałem za dużo do conajmniej 150 mg dziennie,zazwyczaj 300,czasem wyskoki do 900.
Efekt intelektualny:Uczucie jakby ubyło z 20 iq i dodatkowo jakbym kilka ciosów na łeb dostał xD
Minęło oczywiście jak odstawiłem.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1298 / 258 / 0
@dicatedoc
no blokuje noradrenaline i glutaminę,
noradr. jest bardzo powiązana z uczeniem się z tego co pamietam oprocz acetylocholiny, glutamina chyba też,
zależy jakie dawki też pregaby, nie blokuje w 100%
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.