Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Nie chcę dodatkowych leków ale dorwałem na szybko jakiegoś magika i mi mówi żebym bral i napierdalal nawet 40mg paroksetyny.
A zamiast sedamu bral większą dawkę diazepamu.
Ja to zrobię inaczej.
Zjem ten sedam co sobie zamówiłem, a diazepam który mi dał zostawię na odstawienie sedamu.
Te 10 dni na paroksetynie nie dało większych efektów po za otępieniem, a lęk popregabalinowy i tak jest przebijający. Do tego nie zahamuje odczuwania zjazdu. Jaki więc sens jest jeść znowu te pigułki kastrujące.
Anyway to proszenie się o spierdolenie sobie wakacji schodząc z paro, brainzapssy będą nieznośne.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Tylko nie bierz dłużej niż dwa tygodnie dużych dawek bo będziesz miał gorszego skręta.
Właściwie to po kodzie tydzień wystarczy. Takie opio to mały pryszcz.
Ale uzależnienie może Cie wyjebać w ciągi pregabalinowo thiocodinowe więc podejdź do sprawy poważnie bo niebawem będziesz wertował posty które teraz piszemy.
Tak, pregabalina bardzo dobrze działa na skręta po kodeinie i po innych opio, ale nawet bez niej nie wydaje mi się, żebyś poczuł skręta po takiej dawce i długości ciągu - raczej jakiś nieduży dyskomfort psychofizyczny jeśli już.
Prega na pewno spowoduje, że będziesz mniej niespokojny i może usunąć lęki, co chyba Ci się przyda. Powodzenia, ale nie ma czego się obawiać ;)
11 maja 2023pomasujplecki pisze: Ale uzależnienie może Cie wyjebać w ciągi pregabalinowo thiocodinowe więc podejdź do sprawy poważnie bo niebawem będziesz wertował posty które teraz piszemy.
Tak jak ja, na pregabalinie i w 4-miesięcznym ciągu na dwóch dużych pakach thio dziennie, myśląca, że jak odstawię kodeinę to podniosę pregę, a potem chyba obniżę pregę jakoś, bo mam alprę..
1 year later w tym temacie: „jak odstawić 900mg pregabaliny i Xmg benzo”? Bo były tu podobne historie.
Ale, że to były moje pierwsze kontakty z tymi substancjami aptecznymi to magia była oj była, teraz raczej deliberuje się nad zejściem z nich, co nie jest niczym dziwnym
Także z pregabaliną i rzucaniem CT naprawdę nie ma żartów
Dzisiaj robię to stopniowym cięciem. Trwa to długo, ale naprawdę wolę już to. W końcu kiedyś się zejdzie. Plus mam taki, że zupełnie mnie już nie ciągnie do tych wyższych dawek rzędu 600/d. Teraz 450. Rozrzuciłem sobie to póki co na dwa. Rano tylko 75 mg (tutaj uciąlem) i reszta wieczór. Teraz zajmuje się właśnie tą wieczorną. Problemy ze snem ogromne (mam Mirtazapinę i w razie naprawdę lipy Stilnox), muszę jakoś przetrwać. Przesypiam parę godzin, rano budzę się z lękami i lekką sraczką 75 mg pomaga egzystować i do roboty. Tak jak ktoś pisał to po tygodniu objawy fizyczne ustępowały. Oby. :)
Dla mnie sukcesem będzie zejście już do 225 mg. Potem pewnie większe schody, bo zerowanie będzie gorsze.
A tak w ogóle to bardzo się cieszę, że przynajmniej nie jestem sam, że mogę się podzielić i bardzo czytam wasze posty, które jakoś mi pomagają. Dla mnie to ważne.
Być może w weekend rzeczywiście wybiorę się gdzieś przejechać i oderwać, zresetować. Pojeżdżę po moim Krakowie. Co prawda nie mam z kim wyskoczyć choćby na piwo, ale po prostu małymi krokami chcę zacząć.
Długa droga przede mną by się ułożyło. Tym bardziej, że ostatnie miesiące sprawiały, że miałem ciężko w życiu. Śmierć babci, choroba mamy czy również rozstanie z dziewczyną. Pregabalina mnie jakoś trzymała w ryzach. Zresztą wcześniej również wiele mi pomogła. Ale myślę, że w przyszłości jeszcze będzie wiele z nią problemów i lekarze tak chętnie nie będą jej pisać. To także moje przemyślenia.
Trzymam kciuki za Wszystkich!
11 maja 20235matrix pisze: hehe, pamiętam, jak sie dowiedziałem co jest 5 dawno temu na forum, to mój standardowy setupik to był sedam, prega i baklofen + czasem alko - czyli tyranie gaby na calego.
Ale, że to były moje pierwsze kontakty z tymi substancjami aptecznymi to magia była oj była, teraz raczej deliberuje się nad zejściem z nich, co nie jest niczym dziwnym
Ahhh... ale konsekwencje po tym są naprawdę straszne.
Ja jestem na etapie zerowania juz pregi tak jak pisalem, wracam chwilę na benzo na tydzień dwa potem relanium stopniowo to szybko wyzeruje.
Zabawa, zabawą ale jak się ma w życiu szansę zmienić je na lepsze to pojawia się tęsknota żeby czuć szczęście z samego bycia bez niczego, pojechać nad morze, zrelaksować się, pójść na imprezę ze znajomymi nie cpac nic tylko małe piwko okazyjnie.
Rano wstać i szybko się ogarnąć żeby czuć święty spokój i wolność od tego co kiedyś dawało nam ucieczkę i spokój z całego bólu istnienia jakim jest po prostu życie i jego wyzwania
Ale myślę, że w przyszłości jeszcze będzie wiele z nią problemów i lekarze tak chętnie nie będą jej pisać.
Najlepiej jest umieć wogole żyć bez leków.
A co do przepisywania, są oficjalne badania które podważają obecne informacje o pregabalinie i za jakieś 2 lata lek wejdzie do grupy P (psychotropów).
Lekarze będą bardziej uświadomieni i przestaną przepisywać jak cukierki.
11 maja 2023Ajaks pisze: Znam ten bol. Ogarnia Cię lęk, cały się
(...)
Także z pregabaliną i rzucaniem CT naprawdę nie ma żartów
Dzisiaj robię to stopniowym cięciem.
Ja sobie zrobiłem wolne bo przy zerowaniu zaczęły się poważne długo trwające schody. Dłużej niż tydzień a tu jeszcze trzeba obniżać dawki.
Jest to horror.
Próbuj trzymam kciuki.
Ja sobie zrobiłem dłuższe wolne i obcinam do zera przy pomocy benzo.
Wiem że się wjebie znowu ale na luzie zejdę relanium.
Oczywiście błędem byłoby to polecać ale jeśli będziesz miał już taki stan że nie będziesz mógł funkcjonować to zawsze jest to awaryjne rozwiązanie sytuacji.
Tylko potem trzeba brać diazepam i stopniowo obcinać co może potrwać miesiąc. Albo krócej. Każdy reaguje inaczej.
Trzymam kciuki za was wszystkich nie jesteście sami. Wychodzimy z tego gówna na zawsze
Wiem pierwszy raz kopie.To jak dawkować na sen pregę.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/uecocaine.jpg)
UE alarmuje: coraz więcej Europejczyków zażywa kokainę i inne ciężkie narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/nowenarkogis.jpg)
Coraz więcej Polaków przedawkowuje nowe narkotyki. Raport GIS
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mikrodawkowanko.jpg)
Pierwsze takie badania obaliły popularny mit
Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/metaukropol.jpg)
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/metaukropol.jpg)
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów
Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.