Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 512 / 56 / 0
Z tym zamykaniem oka to mialem po srogiej ilosci backlo + prega chyba 300mg. Pojebane jak cos musialem ogarnac zeby wstac z lozka to zawsze z jednym okiem zamknietym XD
  • 4894 / 853 / 0
Rzeczywiście to komiczne, do tego dochodzi zataczanie się i tak idziesz z jednym okiem otwartym żeby jakoś ogarnąć. Najlepiej się wyjebac na wyrko i puścić ulubiona muzyka to pojawia się delikatna euforia. Fajnie mix na pewno go jeszcze będę praktykował. A i jeszcze mnie podkusklo na kolejne 150mg więc łącznie 1050mg przyjęte sniffem. Potencjał rekreacyjny oceniam na wysoki. Do tego leci szluga za szluga tak się chce jarać.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 51 / 6 / 0
@zburzony Możesz poprosić magika żeby ci przepisał jakie lekkie benzo zanim minie te ~ 2 tygodnie na unormowanie się pregi, chociaż z drugiej strony taki miks pregi z benzo może się spodobać i zamiast się leczyć zaczniesz nadużywać jak masz skłonności ćpuńskie
  • 1037 / 242 / 0
Na pewno ma skłonności ćpunskie inaczej nie był by na tym forum hehe :)
I pregabalina się nie normalizuje, tylko wykazuje działanie ala" terapeutyczne odrazu, więc nie potrzeba mu żadnych benzodiazepin nawet lekkich bo tylko pogorszy to jego stan, takie radny możesz dawać kolegom z podwórka doktorze.
  • 25 / 2 / 0
Działa od razu, natomiast tak jak ktoś wcześniej pisał pierwsze dawki mogą powodować nasilenie lęków i pobudzenie. Tak było w moim przypadku, po 75mg myślałem, że dostanę zawału, a teraz 3g w miksach nie robi na mnie wrażenia( oczywiście nie polecam).
Zamiast benzo polecam zmniejszyć pierwsze dawki, np. o połowę i ewentualnie w razie potrzeby dorzucić jakiś propranorol.
Nawiasem mówiąc chyba zapiszę się do psychiatry( ośrodek leczenia uzależnień), który 2 lata temu przepisał mi pręgę zapewniając, że nie uzależnia tylko po to żeby go uświadomić że chyba się mylił. Na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie odstawki, planuję redukcję dawki do 300mg/doba.
Pregabalina to silny lek a nie cukierki, także zalecam ostrożność.
  • 1495 / 239 / 0
Czyli trudno, prega nie dla mnie, może kiedyś się odważę i wrzucę rekreacyjnie a tak to będzie na półce się kurzyć.
  • 512 / 56 / 0
13 marca 2022serotoninowy pisze:
Rzeczywiście to komiczne, do tego dochodzi zataczanie się i tak idziesz z jednym okiem otwartym żeby jakoś ogarnąć. Najlepiej się wyjebac na wyrko i puścić ulubiona muzyka to pojawia się delikatna euforia. Fajnie mix na pewno go jeszcze będę praktykował. A i jeszcze mnie podkusklo na kolejne 150mg więc łącznie 1050mg przyjęte sniffem. Potencjał rekreacyjny oceniam na wysoki. Do tego leci szluga za szluga tak się chce jarać.
To jest hardcor z tymi szulgami, jak dodaje teraz sele do pregi,backlo czy tam fenibuta to jeden za drugim xd Dokladnie muzyka to najwazniejsze i dzis u mnie jeszcze ciepelko to bedzie trip na rowerku :D Dragi, rower, muzyka i pogoda, chuj tam pewnie nie jedna gleba bedzie ale i tak japa sie cieszy caly czas XD

100mg backlo,150mg pregi, 10mg sele,600mg gabapenytyny na start :D nie jakies kosmiczne dawki ale u mnie tolerka slaba. pozdro :P
  • 51 / 6 / 0
13 marca 2022Migomat pisze:
Na pewno ma skłonności ćpunskie inaczej nie był by na tym forum hehe :)
I pregabalina się nie normalizuje, tylko wykazuje działanie ala" terapeutyczne odrazu, więc nie potrzeba mu żadnych benzodiazepin nawet lekkich bo tylko pogorszy to jego stan, takie radny możesz dawać kolegom z podwórka doktorze.
Nie jest konieczne posiadanie doktoratu aby zajrzeć do ulotki jednego z preparatów pregabaliny, gdzie przeczytać możemy by dawkowanie docelowe rozłożyć na około tydzień, półtora. Wiadomym jest, że mechanizm pregi inaczej działa niż SSRI, chodzi pewnie o to by powoli organizm mógł się dostosować do nowej substancji i ograniczyć efekty tzw. niepożądane.

Nie nadymaj się tak, wszyscy wiemy bez tego, że jesteś najlepszy na tym forum:)
  • 184 / 25 / 0
Moi drodzy, szukałem już w wątkach mixy lecz konkretnie informacji nie znalazłem a nie chce mi się całego wątku czytać.

Jakie u was były odczucia po połączeniu pregabaliny z kodeina i/lub tramadolem.

Ostatnio próbowałem z kodą i to było dziwne mało w tym kody działania było i ogólnie po prostu mocna faza ale tak do końca nie wiadomo co to było. Z tramadolem zaraz zobaczę jak to będzie wyglądać, tylko czekam aż herbatka się ostudzi i wpierdalam tabsy.

W każdym razie, bardzo mnie ciekawi jak to połączenie działa na innych. Chętnie jakiś krótki trip raport przeczytam, więc jeśli komuś by się chciało to dziękuję w chuj <3
  • 108 / 4 / 0
Witam cierpię na zaburzenia lękowe wywołane stymulantami, lekarz przepisał mi pregabaline bralem wczoraj wieczorem 75mg i dzisiaj rano 150mg ale czuje się jeszcze gorzej niż wcześniej tzn większa odklejka,odrealnienie. Pytanie czy te efekty znikną z czasem brania czy poprostu prega tak działa i trzeba szukać czegoś innego. Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi
ODPOWIEDZ
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.