Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1344 / 145 / 8
popiłem 75mg piwem. czego mogę się spodziewać?
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 1009 / 42 / 0
Zjadlem 1500mg bo nie miałem nic do roboty i czuje się jakbym kurwa zjadł wchuj benzo i alko.
Sucho w ustach. Mówię jak down i obijam się o ściany.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 441 / 21 / 0
23 lipca 2017cbsz pisze:
popiłem 75mg piwem. czego mogę się spodziewać?
Wzmocnienia efektów jednego i drugiego to synergiczna mieszanka
Po prostu egzystuje w tym matrixie
  • 172 / 12 / 0
23 lipca 2017SpalamTo pisze:
Zjadlem 1500mg bo nie miałem nic do roboty i czuje się jakbym kurwa zjadł wchuj benzo i alko.
Toż kurna parę stron temu było wspominane jak to jest w uj niebezpieczne. Chcesz się kurwa naćpać czy zabić? Nie no na serio czasami zrozumieć ćpunów jest na prawdę cięzko.. :-D

Dobra skoro i tak już nic nie zrobisz to przynajmniej połóż się na łóżku zamknij oczy i podziwiaj CEVy - są kozackie przy większych dawkach :)
  • 1344 / 145 / 8
setka tramalu retard, syrop thiocodin, pregabalina i 2 piwa dają radę :-)
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 441 / 21 / 0
23 lipca 2017Puny pisze:
Dobra skoro i tak już nic nie zrobisz to przynajmniej połóż się na łóżku zamknij oczy i podziwiaj CEVy - są kozackie przy większych dawkach :)
No to widzę że nie tylko ja tego doświadczyłem, nie odziewałem się po tym CEVów a tutaj miłe zaskoczenie ;)
Po prostu egzystuje w tym matrixie
  • 172 / 12 / 0
Dokładnie - hipnagogia, sny na jawie. Następnym razem postaram się je kontrolować, bo ponoć da radę. ;-)

Ja je miałem za dnia lecz sądze że po ciemku byłyby znaczniej wyraźne. Problem tylko ze pod wpływem pregabalina mocno aktywuje, i ostatnią rzeczą jaką chce się robić to izolacja sam na sam w ciemnym pokoju.
  • 1009 / 42 / 0
Puny pisze:
23 lipca 2017SpalamTo pisze:
Toż kurna parę stron temu było wspominane jak to jest w uj niebezpieczne. Chcesz się kurwa naćpać czy zabić? Nie no na serio czasami zrozumieć ćpunów jest na prawdę cięzko.. :-D

Może i zabija jak się nie ma tolerki.
Ja często jem 300-600mg i nie czuje żadnego działania. Także nie pszejmuj się ziomuś. Rano obudziłem się rześki i zwarty gotowy do pracy. Jest git.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 172 / 12 / 0
To dobrze, że nic Ci nie jest. :-)

Wiesz nawet osoby z bardzo dużą tolerką przy takich gigantycznych dawkach jak półtora grama też miewałi duże problemy ja bym na twoim miejscu tego nie powtarzał.
  • 158 / 13 / 0
Biore pregabalin (poki co 150 mg) + baclofen (wlasnie zaczelam od 3x5 mg)
Czego moge sie spodziewac po zwiekszeniu dawek?? Leki biore z powodu uzalzenienia od alkoholu, z ktorym nie daje sobie rady :(
:*)

:heart: S&M :heart:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.