Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1974 / 519 / 0
W tych celach to wiem ale chodzi mi o psychiatrów.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 1864 / 698 / 0
Heh ja mam luz, ziom ogarnia czasem pake bez recki 😆 Dziś poszło 525mg i jestem pluszowy, zerowa tolerka. Choć fakt że jeszcze inne leki biorę %-D
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 1974 / 519 / 0
No ja też żrę, wczoraj 900mg, dzisiaj na śniadnie 600mg i jest spoko bo dwie paczki Egzysta 300mg wpadły.
  • 2198 / 715 / 0
@blokowiska666 - a długo już ci to przepisuje? Najbardziej oczywiste chyba wyjaśnić jej że na ten lek jak na każdy rośnie tolerancja i te dawki które masz już się nie sprawdzają, a nie chcesz zmieniać leku na inny.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 1864 / 698 / 0
Widzę że egzysta jest na fali, nie wiem czemu, ja biorę linefor.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 1974 / 519 / 0
Bo Egzysta daje egzystować. :krowa:
24 marca 2020WrakCzlowieka pisze:
@blokowiska666 - a długo już ci to przepisuje? Najbardziej oczywiste chyba wyjaśnić jej że na ten lek jak na każdy rośnie tolerancja i te dawki które masz już się nie sprawdzają, a nie chcesz zmieniać leku na inny.
Z rok będzie, ostatnio mnie zjebała, że proszę o pregabę po miesiącu jak mi wypisała na prawie dwa miechy. Tak jak piszesz zrobię z tym, że poranna dawka schodzi po południu i wtedy trza dorzucić, najlepiej drugie 300 albo chociaż 150, wtedy będę jadł grzecznie według zaleceń. :świnia:
  • 1037 / 242 / 0
U mnie też egzysta 150 adamed pewnie zadowolony, 39 zł za opakowanie skuwysyny.
  • 2801 / 361 / 0
24 marca 2020WrakCzlowieka pisze:
I tu Cie zaskocze .. moze nie koniecznie teraz przytocze przyklad pregaby ale na kazdy lek tolerancja rosnie i trzeba brac wiecej by efekt byl ten sam ale niektorym la raczej wiekszosci lekarzom nie przetlumaczysz .. i to mnie czasami mega irytuje..
  • 73 / 15 / 0
Ja mam 150-0-150 Pewnie wypisała by i 300-0-300 ale nawet nie mam teraz kasy na to coś. Klony mam po 3,20 i nie muszę brać pregaby. Nie moralizujcie...
Uwaga! Użytkownik CassiusMarcellusClay jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 127 / 34 / 2
@blokowiska666 ojoj sytuacja z cenami szaleje.

Ja wiem, że fajnie jest Egzystować, ale przynajmniej Linefor i Tabagine teraz na naszym kochanym Apte_Lajnie wychodzi najtanej.
w ogóle widzę jakieś braki... Pregabalinum Apotexu też nie ma dostępnego.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Why can't we not be sober?
Why can't we fly forever?
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.