Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 907 / 0
[mention]Amadeusz626[/mention]
Ja nie polecam dużych dawek.Szczególnie jak łączymy z benzo to może nieźle się urwać film.Po dużych dawkach pregaby tak samo, trzeba uważać.Wiec ostrożnie !
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1360 / 179 / 0
Duze dawki pregaby ze srednia dawka baklo- grube upierdolenie. Jak ktoś lubi jazdy bez trzymanki polecam. Ogolnie odradzam. Mogą wystapic haluny, a chodzenie prosto jest praktycznie niemożliwe, upadki jak najbardziej możliwe.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 11 / / 0
Witam. Pregabalinę biorę ponad miesiąc. Dawki 75mg z rana i 150 wieczorem. Na poczatku mocniej czułem efekty tzn uspokojenie i przyjemność wylewającą się z okolic mostka. Trudno to opisać. Też mieliście podobnie? Tęsknię za tym ale nie chce zwiększać dawek które przepisał lekarz. Co może działać podobnie, albo co zrobić zeby znów "to" poczuć?

Pozdrawiam ☺
  • 2115 / 629 / 0
Pregabą podbijesz inne rzeczy, ale czym podbijesz pregabę? :upside_down_face:

Jedyne, co przychodzi mi do głowy bez udziału innej chemii, to niestety jedynie przerwa.
Ewentualnie, jeśli dobrze reagujesz na MJ, to porządnej jakości indica + standardowa dawka pregaby.

[mention]szymexcz[/mention]
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 11 / / 0
Dzieki za odpowiedź! A jakiej długości przerwa musiałaby to byc? Wiem że każdy inaczej reaguje ale tak mniej więcej ☺
  • 377 / 42 / 0
Poczekaj z tydzien i powinno byc git :)
  • 3454 / 1110 / 0
Tydzień dla pregaby? To absurd, tolerka na pregę spada bardzo wolno.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 377 / 42 / 0
Ale on pisal o 75mg rano i 150mg wieczorem, ja wiecej wciagalem w 1 dawce.
Z takich ilosci po tygodniu odstawienia jak przywali 150mg to poczuje.
98-99%% pregi wysika w ciagu 12h od ostatniej dawki, jej rozpad polowiczny to 6-7h. Ona szybko wchodzi, dziala i wychodzi.
Choć kazdy jest inny.
  • 236 / 10 / 0
600mg pregaby jak zaaplikuje na raz to nic się nie stanie?
Używaj opcji mention (@jartexxx) żebym widział że zadałeś pytanie lub odpowiedziałes na mój post :)
  • 5774 / 1182 / 43
Zataczać się będziesz Stary.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.