Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 377 / 7 / 0
Witam,

W jakim czasie spada tolerancja na pregabaline, albo w ile się zmniejsza ? np jednego tygodnia 750 a nastepnego juz 600 starcza ? Jak to sie obniza, w jaki sposob ?
Real dream...
No longer anymore a Narcotic dream...
  • 6 / / 0
Trochę późno, ale chyba nie zaszkodzi odpowiedzieć. Brałem pregabalinę leczniczo i okazjonalnie rekreacyjnie. Tolerancja na pregabalinę spada BARDZO szybko. W ciągu tygodnia może spaść o połowę nawet.
  • 82 / 6 / 0
Z autoosji : rekreacyjnie tolerancja rosnie wlasciwie po 1 duzej fazowej dawce. Zazylem wczoraj 900 bylo gifowo. Dzisiaj poszedl ponad 1g i jest slabo. Ale ta tolerka szybciutko wraca.
Minie tydzien i z pol grama mi ucpie leb. Gorzej jak ktos bierze regularnie- bo wiem ze tolerka rjisni .....
Uwaga! Użytkownik nobuou3matsu jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1223 / 485 / 0
pregaba to dobry lek ale trzeba z nim uwazac,magicy mowia ze nie uzaleznia a to chuja prawda,tym bardziej jak ktos ma tendencje i juz jest w cos wjebany.
  • 2193 / 365 / 0
Czy ta z Sandoza refundowana jest tylko na nowotwory czy zaburzenia lękowe też ?
Bo lek dosyć drogi.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 5774 / 1181 / 43
Od jakiś dwóch lat znamy sie z Panią P.
Dawki od 225 - 600mg.

Zarzucam raz, dwa razy na tydzień - 450mg i wyraźnie czuje się odurzony.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 904 / 182 / 0
@OdwiertKorzenny a Ty dalej jedziesz bez trzymanki czy detox?
  • 2193 / 365 / 0
@BladziuchnyStrach czasem przygrzeje ostrzej, ale trochę się chyba znudziło.
Szlugi odstawiłem to jakoś tak nie ciągnie do pizdingu
  • 2193 / 365 / 0
300 100 100 mam ustawione przez psychiatrę

JEDEN jedyny powód dla którego nie pizgam na pełnej pizdzie to to, że gromadzi się woda podskórna (retencja), a chce dobrze wyglądać.

Dostęp mam nieograniczony %-D %-D
Pizgać gieta dziennie albo 2?
Kurwa, z człowieka się zrobi zbiornik retencyjny :patrzy: .
Co więc ogranicza?
Chyba resztki rozumu, bo hajs jest póki co.
  • 867 / 253 / 0
Wykupowałam raz 3 opakowania tej z Sandoza na zaburzenia lękowe i nie było żadnej refundacji.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.