Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 377 / 7 / 0
Witam,

W jakim czasie spada tolerancja na pregabaline, albo w ile się zmniejsza ? np jednego tygodnia 750 a nastepnego juz 600 starcza ? Jak to sie obniza, w jaki sposob ?
Real dream...
No longer anymore a Narcotic dream...
  • 6 / / 0
Trochę późno, ale chyba nie zaszkodzi odpowiedzieć. Brałem pregabalinę leczniczo i okazjonalnie rekreacyjnie. Tolerancja na pregabalinę spada BARDZO szybko. W ciągu tygodnia może spaść o połowę nawet.
  • 82 / 6 / 0
Z autoosji : rekreacyjnie tolerancja rosnie wlasciwie po 1 duzej fazowej dawce. Zazylem wczoraj 900 bylo gifowo. Dzisiaj poszedl ponad 1g i jest slabo. Ale ta tolerka szybciutko wraca.
Minie tydzien i z pol grama mi ucpie leb. Gorzej jak ktos bierze regularnie- bo wiem ze tolerka rjisni .....
Uwaga! Użytkownik nobuou3matsu jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1223 / 487 / 0
pregaba to dobry lek ale trzeba z nim uwazac,magicy mowia ze nie uzaleznia a to chuja prawda,tym bardziej jak ktos ma tendencje i juz jest w cos wjebany.
  • 2196 / 366 / 0
Czy ta z Sandoza refundowana jest tylko na nowotwory czy zaburzenia lękowe też ?
Bo lek dosyć drogi.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 5801 / 1193 / 43
Od jakiś dwóch lat znamy sie z Panią P.
Dawki od 225 - 600mg.

Zarzucam raz, dwa razy na tydzień - 450mg i wyraźnie czuje się odurzony.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 904 / 182 / 0
@OdwiertKorzenny a Ty dalej jedziesz bez trzymanki czy detox?
  • 2196 / 366 / 0
@BladziuchnyStrach czasem przygrzeje ostrzej, ale trochę się chyba znudziło.
Szlugi odstawiłem to jakoś tak nie ciągnie do pizdingu
  • 2196 / 366 / 0
300 100 100 mam ustawione przez psychiatrę

JEDEN jedyny powód dla którego nie pizgam na pełnej pizdzie to to, że gromadzi się woda podskórna (retencja), a chce dobrze wyglądać.

Dostęp mam nieograniczony %-D %-D
Pizgać gieta dziennie albo 2?
Kurwa, z człowieka się zrobi zbiornik retencyjny :patrzy: .
Co więc ogranicza?
Chyba resztki rozumu, bo hajs jest póki co.
  • 867 / 253 / 0
Wykupowałam raz 3 opakowania tej z Sandoza na zaburzenia lękowe i nie było żadnej refundacji.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
ODPOWIEDZ
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.