Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 34 / 11 / 0
700mg pregabaliny + 2 piwa mocno podbiła działanie alko, czułem się jakbym z 0,7 wypił, potem wypiłem jeszcze trzecie to urwał mi się film, odpierdalałem dymy i zgonowałem na przystanku, ojciec musiał po mnie przyjeżdżać.

W przypadku łączenia stimów speed jest zmniejszony czy się to nawzajem podbija, bo sama pregabalina mnie dość mocno pobudza?
  • 37 / 2 / 0
Speed jest bardziej okiełznany, zależy od dawki speeda do pregi.
  • 4894 / 853 / 0
Plusem pregabaliny było niewątpliwie to że gdy już przestała na mnie działać(2x300mg) to nadal solidnie wzmacniała alko. Nie byłem w stanie wypić więcej niż 6-7 piw i to już była taka faza że jeszcze z jedno piwo i by był zgon, nie potrzebowałem więcej, grzecznie kładłem się spać i spałem do rana. Na trzeźwo teraz 6-7 piw nie robi na mnie większego wrażenia ot lekki stan upojenia.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 570 / 73 / 0
Jak się przedstawia łączenie pregabaliny z kodeiną? Próbowaliście? Jakie dawki? Nie mam obecnie tolerancji na pregabalinę żadnej, kodeina za to z reguły nie robi mnie w ogóle. Chciałbym, by zadziałała.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 364 / 109 / 0
wczoraj był miks alko( z 6 piw) +pregabalina (450mg) i na początku było spoko efekty podobne do MDMA ,z tym że ze wziotczonymi mięśniami , może trochę jak DXM ,tylko słabsze cevy, podniesione libido , mocne polepszenie kolorów i muzyki, czułem dźwięki dotykiem , ale potem dostałem drgawek , które dopiero jak na chatę wróciłem uspokoiła mi alpra
"Life pain always sexy"
  • 324 / 67 / 0
czy jak pregabalina w niektórych sytuacjach działa nie wystarczająco to mogę dorzucić propranolol jedną tab 40mg?
czas zwolnić
  • 28 / 2 / 0
Miksował ktoś morfinę z pregabaliną? Ciekaw jestem takiego połączenia.
  • 674 / 304 / 0
No nie mogę uwierzyć.. jeszcze jakieś 2.5 roku temu otrzymałem ten lek od mojego lekarza, zwykła pregabalina, podobno nieuzależnia, super bezpieczna, same superlatywy.. mówił lekarz.. a tu widzę temat : Prega - miksy.. jakby to był jakiś silny narkotyk czy inny mózgotrzep który zajebiście uzależnia... :) dziś już wiem.. tak. uzależnia kurewsko, przepraszam :)
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 586 / 123 / 0
@tramalowysong
Śmiało bierz o ile nie bierzesz czegoś więcej niż te dwie substancje. Mi opipramol zajebiście zwiększał działanie terapeutyczne pregabaliny na lęk i depresje ale nie ma tu rekreacyjnych działań raczej.

@Terrus
Pregabalina pierwsza a po 30-60min wrzucałem morfine p.o. żeby sie nałożyło na siebie. Nasila depresyjne działanie na oddech i OUN co wyszło gdy wypiłem piwo. Osoba która ze mną była mówi że nodding i rozlanie mocne miałem na tyle że niepokoiło to jej trzeźwą perspektywę.

@Krzysiu86Dr
Prega ma świetny potencjał jako lek ale niestety/stety jako łatwy do ogarnięcia drug też przez co sie go nie bierze jak ulotka nakazuje w dużej części przypadków a tutaj sie zaczyna robić nieprzyjemnie przez tolerancje ale tez rozstrajanie chemii mózgu. 6 lat to jem i właśnie odstawilem ze 150mg rano do 0 schodząc od 04/2022. Fizycznie opioidy lepiej już znoszę a psychicznie tylko ciągi na alprze mnie gorzej niszczyły.
Szanuje i doceniam te substancje ale i tak- JEBAĆ PREGABALINE.
  • 674 / 304 / 0
@techniczny
Prege biorę w dawce 300 rano, 150 wieczorem. Miesiąc temu odstawiłem wenlafaksyne. Obecnie prega, trittico oraz jebane relanium z którym walczę i staram się brać 2 mg na dobę ale nie zawsze mi to wychodzi :)
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
ODPOWIEDZ
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.