Zablokowany
  • 290 / 6 / 0
No własnie to wszystko zależy od mocy pixa te były słabe więc dlatego zjadłam 11 żyje nic mi się nie dzieje, w nocy miałam tylko halo że cos mi tak w głowie buczy jakby prąd przechodził haha ale przeszło a sny miałam juz tak masakryczne ze no comment śniło mi się ze musiałam wypić 0.7 litra wódki i 10 kubków kakao następnie musiałam mieszkać na bieszczadzkim zadupiu w jakiejs hacie do której trzeba bvyło się dostać pokonując drogę na nartach i odnajdując drogę wsród grobów niemiecj\kich żołnierzy, na koniec dziwnym trafem zostałam sadystyczną "opiekunką" w niemieckim domu dziecka dla trudnej młodzieży... hahaha masakra...
Uwaga! Użytkownik Bluecocaine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 290 / 6 / 0
ahael pisze:
ja zjadłem 12 rybek, co nie świadczy, jaki jestem przejebany ćpun czy cós, tylko o CHUJOWYCH W POLSCE TAB!!! ( naprawde dobre to rzadkosc) i o tym ze kobieta tez potrafi, ale tak to jest z kołami, jesz jesz esz i chcesz jesc zeby przedłuzyc ten stan błoooooogosci
pozdrawiam
zgadzam się z Toba!!!! Nie mam naryte w głowie tylko pilolo jest słabe :wall: :'(
Uwaga! Użytkownik Bluecocaine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 290 / 6 / 0
PS:
Armani wygląda tak:

http://www.ecstasydata.org/results.php? ... Field=Name

mam nadzieje ze link działa
a to co ja jadłam wygląda tak:

http://www.ecstasydata.org/results.php? ... Field=Name

tylko jest biale i ma podwójną tą kreskę poprzeczną nie wiem czy to jest armani czy co ale czeba dużo tego zjeść jak juz pisałam earlier :wall: :argue: :#:
  • 86 / / 0
pilleater pisze:
pixiarzkrakow
Nie potępiam ,nie krytykuje, ale dziewczyno ty grube masz pierdololo w głowie jak jesz tyle dropsów.W życiu nie naszprycowałbym się tak jak ty.
Pixiarz nie uważaj że wjeżdzam na Ciebie, ale poczułem się urażony chociaż pisałeś do koleżanki. Potrafiłem w miare silnych niebieskich jing-jangów wpierdolić 10 w pare godzin, jakos pierdolnięty nie jestem. Czasem dwa albo i trzy dni z rzędu, z pełną świadomością tego co robię, wpierdolić po kilka dropsów dziennie. Raz okazało mi się, że tematy co na handel miałem w połowie sam wpierdoliłem... Każdy robi jak lubi, ludzie się na błędach uczą.
Spoko każdy robi to co chce i to co lubi -jak dla mnie możesz zjeść nawet 20 na raz,ale pisząc na publicznym forum-tymbardziej dla ćpunów jesteś skazany na krytykę swoich postów ,tymbardziej niema się czym chwalić że zje się 10-15 gównianych piguł bo to świadczy tylko o braku wyobrazni.Peace
  • 381 / 7 / 0
pixiarzkrakow pisze:
tymbardziej niema się czym chwalić że zje się 10-15 gównianych piguł bo to świadczy tylko o braku wyobrazni.Peace
Zwłaszcza, że się nie wie co w nich jest... :-/
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 30 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pixi »
obadajcie (kto jeszcze tego nie zrobil) sklady zagranicznych pixów, głównie z USA.

http://www.ecstasydata.org/results.php

przykłady:

1. puma zielona, 319 mg
skład (proporcje):

Caffeine : 3
Procaine : 2
MDMA : 1

2. ferrari, 317 mg

Caffeine : 1

3. tulipan, 295 mg

4. "R"

Caffeine : 20
Procaine : 5
Ketamine : 4

itp. itd.

Fajnie byłoby powysyłać im pixy "nasze" na testy :)
space invaders are smoking grass
  • 381 / 7 / 0
[quote="Pixi"]
Fajnie byłoby powysyłać im pixy "nasze" na testy ]

Chyba trafilibyśmy na liste państw w którym pod zadnym pozorem nie wolno zaopatrywać się w pixy.. :huh:
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
[quote="Pixi"]
Fajnie byłoby powysyłać im pixy "nasze" na testy ]
1. biały dolar, 400mg
skład:
-maka pszenna typ 450 - wypełniacz
-cukier - jak wyzej
-zanieczyszczona amfetamina - dobry spidzik nie jest zly
-MDEA 5%

zapewne tak by to wygladalo ;]
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 290 / 6 / 0
Pixi pisze:
obadajcie (kto jeszcze tego nie zrobil) sklady zagranicznych pixów, głównie z USA.

[url]http]

przykłady:

1. puma zielona, 319 mg
skład (proporcje):

Caffeine : 3
Procaine : 2

2. ferrari, 317 mg

Caffeine : 1

3. tulipan, 295 mg

4. "R"

Caffeine : 20
Procaine : 5
Ketamine : 4

itp. itd.

Fajnie byłoby powysyłać im pixy "nasze" na testy :)

HONDA:

MDMA : 4
MDA : 1
MDE : 1
Metasiupa : 1

Taaaaa... pozostawmy bez komentarza a za zbadanie pixa na ecstasydata trza zapłacic 115$ buahahaha
  • 189 / / 0
panowie i panie BIALE SERCA z okolic gliwic/zabrza w jakies sa teraz formie ? bo na pill reports jedni najezdzaja ze calkiem fajne..inni ze huyowe i tak na zmiane.. dlatego moze ktos z was je ostatnio konsumowal i napisze mi czy warto ? :) dzieki z gory
Zablokowany
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.