ahael pisze: ja zjadłem 12 rybek, co nie świadczy, jaki jestem przejebany ćpun czy cós, tylko o CHUJOWYCH W POLSCE TAB!!! ( naprawde dobre to rzadkosc) i o tym ze kobieta tez potrafi, ale tak to jest z kołami, jesz jesz esz i chcesz jesc zeby przedłuzyc ten stan błoooooogosci
pozdrawiam
Armani wygląda tak:
http://www.ecstasydata.org/results.php? ... Field=Name
mam nadzieje ze link działa
a to co ja jadłam wygląda tak:
http://www.ecstasydata.org/results.php? ... Field=Name
tylko jest biale i ma podwójną tą kreskę poprzeczną nie wiem czy to jest armani czy co ale czeba dużo tego zjeść jak juz pisałam earlier :wall: :argue: :#:
pilleater pisze:Pixiarz nie uważaj że wjeżdzam na Ciebie, ale poczułem się urażony chociaż pisałeś do koleżanki. Potrafiłem w miare silnych niebieskich jing-jangów wpierdolić 10 w pare godzin, jakos pierdolnięty nie jestem. Czasem dwa albo i trzy dni z rzędu, z pełną świadomością tego co robię, wpierdolić po kilka dropsów dziennie. Raz okazało mi się, że tematy co na handel miałem w połowie sam wpierdoliłem... Każdy robi jak lubi, ludzie się na błędach uczą.pixiarzkrakow
Nie potępiam ,nie krytykuje, ale dziewczyno ty grube masz pierdololo w głowie jak jesz tyle dropsów.W życiu nie naszprycowałbym się tak jak ty.
pixiarzkrakow pisze: tymbardziej niema się czym chwalić że zje się 10-15 gównianych piguł bo to świadczy tylko o braku wyobrazni.Peace
Alexander Shulgin, PiHKAL
http://www.ecstasydata.org/results.php
przykłady:
1. puma zielona, 319 mg
skład (proporcje):
Caffeine : 3
Procaine : 2
MDMA : 1
2. ferrari, 317 mg
Caffeine : 1
3. tulipan, 295 mg
4. "R"
Caffeine : 20
Procaine : 5
Ketamine : 4
itp. itd.
Fajnie byłoby powysyłać im pixy "nasze" na testy :)
Fajnie byłoby powysyłać im pixy "nasze" na testy ]
Chyba trafilibyśmy na liste państw w którym pod zadnym pozorem nie wolno zaopatrywać się w pixy.. :huh:
Alexander Shulgin, PiHKAL
Fajnie byłoby powysyłać im pixy "nasze" na testy ]
1. biały dolar, 400mg
skład:
-maka pszenna typ 450 - wypełniacz
-cukier - jak wyzej
-zanieczyszczona amfetamina - dobry spidzik nie jest zly
-MDEA 5%
zapewne tak by to wygladalo ;]
Pixi pisze: obadajcie (kto jeszcze tego nie zrobil) sklady zagranicznych pixów, głównie z USA.
[url]http]
przykłady:
1. puma zielona, 319 mg
skład (proporcje):
Caffeine : 3
Procaine : 2
2. ferrari, 317 mg
Caffeine : 1
3. tulipan, 295 mg
4. "R"
Caffeine : 20
Procaine : 5
Ketamine : 4
itp. itd.
Fajnie byłoby powysyłać im pixy "nasze" na testy :)
HONDA:
MDMA : 4
MDA : 1
MDE : 1
Metasiupa : 1
Taaaaa... pozostawmy bez komentarza a za zbadanie pixa na ecstasydata trza zapłacic 115$ buahahaha
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi
Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.