4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1511 / 528 / 0
Jak znasz substancję i jesteś pewien co do jej działania to przypierdol w chuj porządnie na start, a nie potem jakieś bieda dorzutki. Oczywiście kieruję to tylko do osób co wiedzą co robią. Jak ja brałem 2MMC ze smartshopa w NL to zaczynałem od 100-150 mg na start i potem dorzutki, to uczucie niedojebania, a dorzutki nigdy nie przebiły tego początku. Potem zacząłem wpierdalać 300-400 mg na pierwszą dawkę (rozbite na obie dziurki) i rozpierdol był konkretny, a dorzutki miały sens, bo to przedłużały. I dorzutki też solidne, lepiej poczekać trochę aż się nos zregeneruje i pierdolnąć srogo niż dorzucać co kilka minut mini-kreseczki z której żadnej nie poczujesz.

Oczywiście mowa tu tylko i wyłącznie o sprawdzonym temacie i nigdy przenigdy nie róbcie tak z czymś, co pierwszy raz w ręce dostajecie. Wówczas zawsze ostrożnie, małe ilości, a najlepiej jakimś testem to zbadać.
  • 5068 / 867 / 0
Uwazam ten poradnik za dobry. Sam atosuje te same techniki.
Czasami w terenie jest improwizacja .
Jezi nad sesesem jest armatura to na niej krusze , przez kartke ze wzgledow higienicznych. Kartka , druga strunowka tez jest dobra .
Rzadko poswiecam telefon w tym celu .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 19 / 2 / 0
A powiedzcie mi jak kruszycie temat , to jak myślicie ten pomysł z folią od fajek, albo folia po czekoladzie to dobry pomysł? Wg mnie lepsze to niż kruszenie na kartce.
  • 3144 / 878 / 5
Miałem sytuację, że folia od fajek zlbo woreczek strunowy się rwał podczas kruszenia. Dodatkowo ciężej potem wszystko zeskrobać.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 19 / 2 / 0
To na czym i pod czym najlepiej jest skruszyć materiał, tak by mało trzeba było się potem skupiać na odzyskiwaniu materiału? Może folią aluminiowa? Mam kawałek ucięty. Albo te bilety co są w parkomatach? Co do zwijki nie mam pomysłu co będzie najbardziej higieniczne.
  • 151 / 23 / 0
Rurki plastikowe do napojów a jak nie masz to ja robię z kartki papieru i tyle.
Przedstawienie musi trwać.
  • 1771 / 240 / 0
Jak czytam to jak się pierdolicie, żeby kreskę wciągnąć to mi się płakać chce. Macie w chuj wolnego czasu z tego co widzę ;)
  • 19 / 2 / 0
Owszem mam dużo czasu, bo leżę na zwolnieniu. Podpytuję się po to bo zawsze za dużo mi się ostaje na papierze, w folii. Pozdro
  • 1 / / 0
Ja tam mam 2 tytki i krusze zazwyczaj setką wódki i wiem że wór jest lekko rozwalony to w tedy przesypuje do 2 worka i mam git zmielony kryształ
  • 19 / 2 / 0
Akurat samarek u mnie pod dostatkiem , nie to że tyle biorę. Tylko mam jakieś stare woreczki po różnych itemkach. Gumkach od słuchawek, rysików do rysika do tabletu, czy innych dupereli. To jest dobry pomysł z tym mieleniem setą. Tylko że ja użyję szklanej butelki po wodzie. Bo ja nie piję. Ale dziena za odpowiedź.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.