4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1514 / 529 / 0
Jak znasz substancję i jesteś pewien co do jej działania to przypierdol w chuj porządnie na start, a nie potem jakieś bieda dorzutki. Oczywiście kieruję to tylko do osób co wiedzą co robią. Jak ja brałem 2MMC ze smartshopa w NL to zaczynałem od 100-150 mg na start i potem dorzutki, to uczucie niedojebania, a dorzutki nigdy nie przebiły tego początku. Potem zacząłem wpierdalać 300-400 mg na pierwszą dawkę (rozbite na obie dziurki) i rozpierdol był konkretny, a dorzutki miały sens, bo to przedłużały. I dorzutki też solidne, lepiej poczekać trochę aż się nos zregeneruje i pierdolnąć srogo niż dorzucać co kilka minut mini-kreseczki z której żadnej nie poczujesz.

Oczywiście mowa tu tylko i wyłącznie o sprawdzonym temacie i nigdy przenigdy nie róbcie tak z czymś, co pierwszy raz w ręce dostajecie. Wówczas zawsze ostrożnie, małe ilości, a najlepiej jakimś testem to zbadać.
  • 5071 / 867 / 0
Uwazam ten poradnik za dobry. Sam atosuje te same techniki.
Czasami w terenie jest improwizacja .
Jezi nad sesesem jest armatura to na niej krusze , przez kartke ze wzgledow higienicznych. Kartka , druga strunowka tez jest dobra .
Rzadko poswiecam telefon w tym celu .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 19 / 2 / 0
A powiedzcie mi jak kruszycie temat , to jak myślicie ten pomysł z folią od fajek, albo folia po czekoladzie to dobry pomysł? Wg mnie lepsze to niż kruszenie na kartce.
  • 3145 / 879 / 5
Miałem sytuację, że folia od fajek zlbo woreczek strunowy się rwał podczas kruszenia. Dodatkowo ciężej potem wszystko zeskrobać.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 19 / 2 / 0
To na czym i pod czym najlepiej jest skruszyć materiał, tak by mało trzeba było się potem skupiać na odzyskiwaniu materiału? Może folią aluminiowa? Mam kawałek ucięty. Albo te bilety co są w parkomatach? Co do zwijki nie mam pomysłu co będzie najbardziej higieniczne.
  • 151 / 23 / 0
Rurki plastikowe do napojów a jak nie masz to ja robię z kartki papieru i tyle.
Uwaga! Użytkownik AngelSentinel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1775 / 240 / 0
Jak czytam to jak się pierdolicie, żeby kreskę wciągnąć to mi się płakać chce. Macie w chuj wolnego czasu z tego co widzę ;)
  • 19 / 2 / 0
Owszem mam dużo czasu, bo leżę na zwolnieniu. Podpytuję się po to bo zawsze za dużo mi się ostaje na papierze, w folii. Pozdro
  • 1 / / 0
Ja tam mam 2 tytki i krusze zazwyczaj setką wódki i wiem że wór jest lekko rozwalony to w tedy przesypuje do 2 worka i mam git zmielony kryształ
  • 19 / 2 / 0
Akurat samarek u mnie pod dostatkiem , nie to że tyle biorę. Tylko mam jakieś stare woreczki po różnych itemkach. Gumkach od słuchawek, rysików do rysika do tabletu, czy innych dupereli. To jest dobry pomysł z tym mieleniem setą. Tylko że ja użyję szklanej butelki po wodzie. Bo ja nie piję. Ale dziena za odpowiedź.
ODPOWIEDZ
Newsy
Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.