Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 166 / / 0
Czy GBL może pomóc podczas przedawkowania stymulantów? [np beta-ketonów]
  • 845 / 12 / 0
Kilka razy polaczenie GBL z beta-ketonami u mnie bardzo zle sie skonczylo, wiec ja bym bardzo uwazal na takie eksperymenty.

Tak to na mnie czasem dzialalo, ale pewnie to nei jest zadna regula.
  • 168 / 2 / 0
mi pomagał, uspokajał, obniżał ciśnienie i tętno
  • 124 / 2 / 0
Teoretycznie działając na receptor GABA B powinien uspokajać i spowalniać przekaznictwo synaptyczne, jednak u mnie kiedyś wystąpiła reakcja paradoksalna po GBL. Serce zaczęło mocno i szybko walić. Zastanawiałem się nad tym i wpadłem na taki pomysł że GBL podobnie jak alkohol może zwiększać pobudliwość układu bodzco przewodzącego w sercu, ale toi tylko gdybanie. Ktoś miał podobnie ?
  • 845 / 12 / 0
kiedyś wystąpiła reakcja paradoksalna po GBL. Serce zaczęło mocno i szybko walić
Identycznie + plus inne jeszcze bardziej hardkorowe rzeczy. Ogolnie bylo bardzo niemilo, do utraty przytomnosci niewiele brakowalo ( tak mi sie wydaje).

Co ciekawe z teorii i opisow taki miks powinien raczej dobrze zadzialac.

Ale moje doswiadczenie jest inne.
  • 166 / / 0
Wypróbowałem po wkręceniu dziwnych mało przyjemnych faz po 4-MEC. Efektem było ich ograniczenie ale też naprawdę mocno dziwne zachowywanie się %-D Myślę, że dawka usypiająca 3-5ml by lepiej zdała test.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.