Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Swietny txt naprawde

Sam mefa nie bralem ale wiekszosc z ww pkt wystapila u mnie po bardziej pospolitym dragu no ale tez po dluzszym ciut zazywniu :/
Co najgorsze czesc utrzymuje sie do dzisiaj choc z a. juz nie mam praktycznie kontaktu :(
kaleka psychiczny do konca zycia :/
  • 134 / / 0
kzkmu pisze:
kaleka psychiczny do konca zycia :/
Bullshit. Napieprzałem beta-ketony jak szaleniec przez ponad rok i niemal wszystkie efekty uboczne po 1,5 miesiąca mi minęły.
Uwaga! Użytkownik Dead Kennedys nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 591 / 8 / 0
'1,5 miesiąca po' to może być dla niektórych niewyobrażalny czas
  • 134 / / 0
To te osoby nie powinny zabierać się za ciężkie dragi jak 1,5 miesiąca jest dla nich niewyobrażalnym czasem.
Ostatnio zmieniony 12 października 2010 przez Dead Kennedys, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Dead Kennedys nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 38 / 0
Dead Kennedys pisze:
To te osoby nie powinny zabierać się za ciężkie dragi
Nie- te osoby osiągnęły już skilla zwanego "wjebaniem".
Ale przecież nikt się nie wpierdoli, prawda? Każdy myśli tak na początku- nawet jeśli to już 10 ostatnia kreska jednego wieczoru. I później naprawdę koniec- 11...12...
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Zmiany w towarzystwie... kiedy ludzie zaczynaja wariowac.
Wrzeszcza na siebie "Zostaw ta kreske, JA JEJ BARDZIEJ POTRZEBUJE!" To przeraza.
Trzeba znac siebie i zyc zgodnie ze soba. Ty wiesz gdzie jest granica, dopoki jej nie przekraczasz baw sie i rob co chcesz.
  • 134 / / 0
BrightestStar pisze:
Dead Kennedys pisze:
To te osoby nie powinny zabierać się za ciężkie dragi
Nie- te osoby osiągnęły już skilla zwanego "wjebaniem".
Ale przecież nikt się nie wpierdoli, prawda? Każdy myśli tak na początku- nawet jeśli to już 10 ostatnia kreska jednego wieczoru. I później naprawdę koniec- 11...12...
Ja się wjebałem. Przez rok wszelkie beta-ketony [mefedron, metedron, bufedron, mdpv, metylon, 4-emc, 4-mec...] przez pewien czas nawet gram dziennie... i zwyczajnie przestałem. Da się, wystarczy pozbierać trochę życie do kupy by dragi nie były jedyną rzeczą jaka sprawia nam przyjemność ;-)
  • 174 / / 0
malabenia pisze:
Wrzeszcza na siebie "Zostaw ta kreske, JA JEJ BARDZIEJ POTRZEBUJE!" To przeraza.
Trzeba znac siebie i zyc zgodnie ze soba. Ty wiesz gdzie jest granica, dopoki jej nie przekraczasz baw sie i rob co chcesz.
na szczęście w moim towarzystwie taka sytuacja była obca
wręcz przeciwnie
zostawała jedna to każdy zgodnie dzielił na tyle, ile było osób
nawet jeśli zostawało po ziarenku

to mi się tak naprawdę w tej zabawie najbardziej podobało - każdy był zgodny, nie było drak, każdy każdemu bratem
tyle ludzi, co poznałem w czasie "mefienia" nie poznałem przez kilka ostatnich lat

nie żałuję :-D
  • 3 / / 0
Q, musze przyznac ze Twoja analiza efektow po b-k jest bardzo bardzo trafna.!!... niestety wiekszosc z nich znam z autopsji, ale nawet sobie tego nie uswiadamialam... :-/
  • 481 / 5 / 0
kozik pisze:
malabenia pisze:
na szczęście w moim towarzystwie taka sytuacja była obca
wręcz przeciwnie
zostawała jedna to każdy zgodnie dzielił na tyle, ile było osób
nawet jeśli zostawało po ziarenku

to mi się tak naprawdę w tej zabawie najbardziej podobało - każdy był zgodny, nie było drak, każdy każdemu bratem
tyle ludzi, co poznałem w czasie "mefienia" nie poznałem przez kilka ostatnich lat

nie żałuję :-D
Pożyjemy zobaczymy,zobaczysz co dragi robią z ludźmi za jakiś czas,na razie to takie pierdolenie ale ja ci obiecuję że 90% tych znajomości za jakiś czas będziesz mocno żałował,zobaczysz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech

1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?

"Ciężarna 14-latka z zapaleniem wątroby i AIDS trafiła do nas z domu publicznego".

"Często chodzę z rodziną na spacery po parku i widzę pięknych, dobrze ubranych młodych ludzi, którzy czegoś szukają. Wiele osób myśli, że zbierają liście lub kwiaty, ale oni szukają woreczków pod kamieniami, pod kłodami. To setki młodych ludzi, którzy codziennie zażywają narkotyki" — mówi Anton, który mieszka w Mołdawii. W jego kraju problem z niedozwolonymi substancjami staje się coraz większy.

Archeolodzy: barbarzyńscy wojownicy sprzed 1800 lat przed walką zażywali środki pobudzające

Barbarzyńscy wojownicy przed walką mogli zażywać środki pobudzające za pomocą przytwierdzonej do pasa łyżeczki - wykazały badania naukowców z UMCS w Lublinie. Dowodzą oni, że w starożytnej Europie istniała prężna gałąź gospodarki odpowiedzialna za produkcję i dostarczanie takich specyfików.