Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 96 / 2 / 0
wellbutrinek84 pisze:
dzieki wszystkim za swoje propozycje co do kuracji.Jedi wspominal cos o citalopramie i mowi ze nie pomogl;(czy ktokolwiek z was tez jest rozczarowany citalopramem w leczeniu bezsennosci.5 htp.........?zgodze sie ze w dobrym kierunku zmierza lecz bez cudów w dzialaniu
aktualnie PRAWDOPODOBNIE to citalopram mi pomaga i to w ilości 10mg/d. Za pierwszym razem mógł mi nie pomagać, bo prawdopodobnie ćpałem w tamtym okresie.. w sumie w tym też to robie, ale mimo wszystko sypiam dobrze ;)
Możesz też stestować escitalopram, podobno o wiele lepszy niż sam citalopram, tylko ta cena....
  • 157 / 2 / 0
Najlepszy na sen imo jest leviron (Mianserina). Usypia zajebiscie, reguluje tez problemy ze snem. Pomogl mi z bezsennoscia podczas 2 tygodniowego odstawienia klonow
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Badania: Najczęściej używanym narkotykiem w Macedonii jest marihuana

Respondenci palą jointa, aby zmniejszyć stres i się zrelaksować.