W moim przypadku nie ma wpływu na toleracje palenie pipowatych mieszanek, mam tylko mega kontrast jak zaraz po tych glutach spale gandzie. Ktoś powiedział że mieszanki są do dupy i troche faktu w tym niestety jest.
ja po ostrym paleniu JWH-073 ściągałem 3 wiadra i prawie nic nie czułem. jedyne co czułem to lekką zmułkę i mniejsze rozdrażnienie (które wtedy miałem spore, bo skończyła się 073 ;-) ).
jwhy działają high a nie stoned. zioło działa tak i jak (proporcje w zależności indica/sativa).
tolerancja na mieszanki bardzo szybko rośnie (obiektywnie), ale też szybciej spada (subiektywnie).
a czy tolerancja odwrotna to nie jest przypadkiem tak, ze nagle zaczynaja Ci wystarczac minimalne dawki, a nie co raz wieksze? spojrz na zatwardzialych alkoholikow ;o
evalor pisze:eee.. panie..
a czy tolerancja odwrotna to nie jest przypadkiem tak, ze nagle zaczynaja Ci wystarczac minimalne dawki, a nie co raz wieksze? spojrz na zatwardzialych alkoholikow ;o
Badania nad psychodelikami blokują przepisy?
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
"Zdała sobie sprawę", że to "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Nie żyje dziecko
Właścicielka nowojorskiego żłobka, w którym rok temu dziecko zmarło wskutek zatrucia fentanylem, przyznała się we wtorek do zarzutów posiadania i dystrybuowania narkotyków. Jak mówił prokurator, gdy Grei Mendez rozpoczęła działalność, "zdała sobie sprawę", że to był w rzeczywistości "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Wyrok w sprawie kobiety ma zostać ogłoszony 3 marca. Grozi jej dożywocie.
Prezes znanej korporacji przyłapany na kupnie narkotyków
Stefan Kaufmann, prezes firmy Olympus, czołowego japońskiego producenta sprzętu optycznego, zrezygnował ze stanowiska – przekazano w oświadczeniu. Agencja AFP podaje, że niemiecki menedżer został oskarżony o kupno narkotyków.
E.coli i ołów znalezione w ulicznej marihuanie sprzedawanej Brytyjczykom
Stwierdzono, że marihuana uliczna w Wielkiej Brytanii zawiera niebezpieczne ilości pleśni, drożdży, ołowiu, E. coli i salmonelli.