Co sadzicie?
Po dzisiejszym robię przerwę
Jezus pisze: Trzeba się trzymać zasad, że jeśli już się mota, to najbliższym do których ma się 100% zaufania, a nie znajomym znajomych znajomego sąsiadki. Może być podpucha, może być zbieg okoliczności, nikt Ci tutaj prawdy nie powie, po prostu trzeba być ostrożnym.
Ogolnie to jak goscia juz splawilem wyszedlem za nim. Typ gadal do sluchawki malej, biegl w strone schodow awaryjnych. Powiedzialem mu ze na nizszych pietrach moze na tym nie ma.
Masz przejebane ogólnie, jeżeli tak Cie nachodzą.
A tak offtop. Co mi by groziło za pobicie tajniaka, który wbija do akademika i wypytuje o palenie. Sąd za tłumaczenie w stylu "ten chuj narkotykami mnie straszył, działałem w obronie własnej" by mnie uniewinnił? Bo to chyba pod napaść na funkcjonariusza nie podchodzi?
Gecko pisze: Co mi by groziło za pobicie tajniaka, który wbija do akademika i wypytuje o palenie. Sąd za tłumaczenie w stylu "ten chuj narkotykami mnie straszył, działałem w obronie własnej" by mnie uniewinnił?
@EastDrastic, gratulejszyn za profesjonalną postawę :-) .
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Nie wiem co z tego bedzie na policji mnie strasza, ze dostane 2lata puche bo sie nie przyznalem ;]. ale mam dobra opinia, studia, zero zatargow z prawem itp. zobaczymy,.
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Przeszukano klatki i podwórza. Dealujący na Inżynierskiej zatrzymani
Uderzenie w dealerów narkotykowych na Pradze-Północ. W związku z handlem oraz posiadaniem substancji psychoaktywnych policja zatrzymała 7 osób. Wszyscy usłyszeli zarzuty. 32- i 25-latek zostali tymczasowo aresztowani.
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.
Młodzi Kanadyjczycy na marihuanie
Według najnowszego raportu Health Canada, wskaźnik używania marihuany wśród młodych dorosłych Kanadyjczyków w 2024 r. pozostaje wysoki, przy czym prawie połowa osób w wieku 16–24 lat używała tego narkotyku w ciągu ostatniego roku.