Useless me and useless you...
Druga sprawa to erekcja. U mnie jesli mef pojdzie kilka razy mam z nia maly problem. Mianowicie przy zmianie pozycji potrafi opasc ;D a po dlugiej zabawie (ok 1h) robi sie flak i juz trudno postawic. Napewno gdybym to robil przy oswieconym swietle raczej stalby tak jak trzeba bo wiadomo jestesmy wzrokowcami, jednak narazie brak takiej mozliwosci ;)
Z checia dalbym sprobowac swojej partnerce, napewno bylby po tym niezly ogien, jednak wolalbym jej mefa nie proponowac
Useless me and useless you...
Dodam jeszcze ze po mefowaniu zasniecie przy polnagiej partnerce jest niemozliwe ;-) caly czas sie mysli kiedy znow przyatakowac ;D oraz przy mocnym wjezdzie mefa nie ma szans na wzwod
Racja w trakcie przerw na fajke czy dociaganie, czy tez wlasnie przy szybkiej zmianie pozycji szybciutko flaczeje. Za to mam go pod dobra opieka wiec zaraz problem zostaje naprawiony ;-) . Moja sie lubuje w spakingu wiec ogien jest i to piekielny ]
Robicie sobie podczas seksu przerwy na fajkę? Nieźle. Nie wiem co mógłbym w tym temacie napisać.... mało romantycznie, nieprawdaż?
Czyszczenie tematów z spamu i niepotrzebnych postów // 2022'' // IGH909
"Ahh, Kochanie, wiesz że Kurwiś ma najwięcej tego no... wiesz, postów na Hypciu?"
Czyszczenie tematów ze spamu i niepotrzebnych postów // 2022'' // IGH909
Hyperreal extra Woodstock team '09
CHWAŁA KOGO!
Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
Jakos z mephem mi to nie pasuje ;) Ale mozna i to naprawde fajnie sie bawic, choc kolega stwierdzil ze po dwoch godzinach mu sie sex juz nudzil, a doisc nie mogl. Fajnie chociaz dziewczyna miala ;)
Z checia dalbym sprobowac swojej partnerce, napewno bylby po tym niezly ogien, jednak wolalbym jej mefa nie proponowac
Nawet nie wiesz co tracisz :-D Pozbawiasz ją takiego czadu, że aż mi jej żal :( Oczywiście warunek jest jeden: ona musi wiedzieć.
Seks z mefką to jest to, co króliki lubią najbardziej Dwie doby trzęsienia ziemi to pikuś!!!!!
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
UEFA wszczęła dochodzenie w sprawie sędziego, który mógł zażywać narkotyki podczas Euro w Niemczech
Unia Europejskich Związków Piłkarskich (UEFA) wszczęła dochodzenie w sprawie angielskiego sędziego Davida Coote'a, podejrzanego o zażywanie narkotyków.
Donald Tusk w ciągu 30 dni musi wypowiedzieć się na temat dekryminalizacji i posiadania
Dziś Komisja do Spraw Petycji Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej rozpatrzyła projekt dekryminalizacji posiadania do 15 gramów marihuany oraz uprawy jednej rośliny konopi indyjskich na własny użytek. Debata dotyczyła złagodzenia przepisów ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii i była odpowiedzią na petycje obywatelskie oraz rosnące społeczne poparcie dla liberalizacji prawa w tej kwestii.
Wrocław: Tak umierał szesnastoletni Sebastian. Koledzy uwięzili go cierpiącego w mieszkaniu
Dziś wiadomo już, że kolega podał mu drinka z ecstasy. Gdy chłopiec źle się poczuł, znajomi nie pomogli mu, na dodatek zamknęli w mieszkaniu leżącego na podłodze i uciekli.