Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 45 / / 0
Nieprzeczytany post autor: manzana »
Sporo biegałem swego czasu pare sukcesow na zawodach.
5 razy w tygodniu po ok 6 do 8 km rano, najlepiej jest biegac rano.
W zime ponizej zera nie biegalem, strasznie nieprzyjemnie sie biega.

Zrobilem sobie nawet maraton 25 km kiedys, ponizej 3 godzin, wiec niezly wynik.

Niestety prawdopodobnie przez bieganie i koszykowke dopadla mnie dyskopatia :wall: , juz po wszystkim, prawie pol roku zadnej aktywnosci fizycznej, zadnej, a bol nadal :'(

Uzywalem butow nike free, bardzo dobre, symuluja bieganie na boso.
http://img83.imageshack.us/img83/5502/313829012kr4.jpg
Nikt ode mnie nie wymaga zebym zarzucal draga!
  • 45 / / 0
Nieprzeczytany post autor: manzana »
ano, wjebalem sie po uszy, 1,5 miesiaca w szpitalu rehabilitacyjnym a rehabilitacja do tej pory. Nadal do szkoły normalnie nie chodze tylko part-time

Biegajcie! %-D
Nikt ode mnie nie wymaga zebym zarzucal draga!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Silny psychodelik amazońskich szamanów. Chcą nim leczyć ludzi

“W przypadku uzależnienia od alkoholu 50 proc. osób wraca do nałogu w ciągu trzech miesięcy, a około 60–70 proc. w ciągu trzech lat. Leczenie samo w sobie nie zmieniło się zasadniczo od 70 lat, więc istnieje pilna potrzeba nowych leków i podejść terapeutycznych. Jeśli DMT może dostarczyć bardziej efektywnego podejścia, warto to zbadać” - wyjaśnia prof. Ravi Das, który wraz z prof. Jeremym Skipperem prowadzą badania w University College London.

Wiadomości Świat Dealer fentanylu dostarczał klientom narkotyk przy pomocy drona

Z aktu oskarżenia wynika, że mieszkaniec Kalifornii używał drona do dostarczania narkotyków swoim klientom, a jeden z nich zmarł po przedawkowaniu fentanylu.

Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi

Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.