Polepszanie samopoczucia i funkcjonowania za pomocą substancji nie będących narkotykami. Suplementy, witaminy, nootropy; regeneracja receptorów i neuronów; dieta i trening.
ODPOWIEDZ
  • 45 / / 0
Nieprzeczytany post autor: manzana »
Sporo biegałem swego czasu pare sukcesow na zawodach.
5 razy w tygodniu po ok 6 do 8 km rano, najlepiej jest biegac rano.
W zime ponizej zera nie biegalem, strasznie nieprzyjemnie sie biega.

Zrobilem sobie nawet maraton 25 km kiedys, ponizej 3 godzin, wiec niezly wynik.

Niestety prawdopodobnie przez bieganie i koszykowke dopadla mnie dyskopatia :wall: , juz po wszystkim, prawie pol roku zadnej aktywnosci fizycznej, zadnej, a bol nadal :'(

Uzywalem butow nike free, bardzo dobre, symuluja bieganie na boso.
http://img83.imageshack.us/img83/5502/313829012kr4.jpg
Nikt ode mnie nie wymaga zebym zarzucal draga!
  • 45 / / 0
Nieprzeczytany post autor: manzana »
ano, wjebalem sie po uszy, 1,5 miesiaca w szpitalu rehabilitacyjnym a rehabilitacja do tej pory. Nadal do szkoły normalnie nie chodze tylko part-time

Biegajcie! %-D
Nikt ode mnie nie wymaga zebym zarzucal draga!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Centrum Krwiodawstwa rozdaje darmową marihuanę w ramach wydarzenia „Bleed for Weed”

W sobotę, 16 listopada 2024 r., mieszkańcy Illinois będą mieli wyjątkową okazję, by nie tylko pomóc innym, oddając krew, ale także odebrać bezpłatny produkt z marihuaną. W ramach inicjatywy „Bleed for Weed”, Centrum Krwiodawstwa Doliny Rock River (RRVBC) i dystrybutor Lyfe Cannabis połączyli siły, aby zwiększyć liczbę dawców krwi, oferując nietypową zachętę – darmową marihuanę. Ta innowacyjna akcja budzi coraz większe zainteresowanie, a także przyciąga uwagę zarówno darczyńców, jak i mediów.

Na jakie dolegliwości pacjenci w USA najczęściej stosują medyczną marihuanę?

Jakie dolegliwości pacjenci w USA leczą za pomocą medycznej marihuany? Sprawdź, dlaczego medyczna marihuana w USA cieszy się taką popularnością!

Stał bez spodni, zamierzał wstrzyknąć sobie heroinę

Do niecodziennej sytuacji doszło na Pradze-Południe. Strażnicy miejscy patrolujący dzielnicę dostrzegli mężczyznę, któremu brakowało dolnej części garderoby. Okazało się, że zamierzał wstrzyknąć sobie heroinę.