Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 432 / 1 / 0
tehacek pisze:
donosowo jest przejebany, dusi w przewody oddechowe, jakby się jakiś kurwa gaz bojowy wciagało, już wypalający śluzówki mefedron jest lepszy.
No kurwa, chyba najgorsza rzecz jaka brałem w klamę, juz bym wolał wciągnąć kreskę świeżego wasabi albo sproszkowanego chilli, :kotz: jest w ogóle sens to wciągać?

Oops i did it again :blush:
Podlega efektowi pierwszego przejścia przez wątrobę, dlatego jego biodostępność przy podaniu doustnym nie przekracza trzydziestu kilku procent.
da się, jakoś poprawić biodostępność, oprócz I.V. oczywiście ;]
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2009 przez 1waytikt2tickletown, łącznie zmieniany 2 razy.
off
  • 226 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blaze »
jest w ogóle sens to wciągać?
na mnie wciagniete benzosy dzialaja natychmiastowo, mam na nie prawie zerowa tolerke wiec czuje nagle i silne uspokojenie, czaisz? jakbym sie nagle cieplym kocem przykryl :) a 1mg alprazolamu w klame na zejsciu z dexa to juz wogole bajka. ciekawe efekty. Dormicum na zejsciu z dexa tez fajnie dzialalo.
Uwaga! Użytkownik Blaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
Działa na ciebie wciągnięty alprazolam? W końcu on nie rozpuszcza się w wodzie, więc nie powinien specjalnie dobrze się wchłaniać z nosa. Ja próbowałem różne benzo w klamke, alpra, esta, chyba nawet oxa ale tego nie pamiętam, wiem, zę jeśli bym próbował, to musiała by być duża kreska, bo oxa zwykle brałem koło 50 mg. Z alpra w postaci xanaxu i neurolu i o ile pamiętam, to xanax działał na granicy placebo a nerol jednak zadziałał (chyba;). Ogólnie jeśli chodzi o benzo nierozpuszczające się w wodzie, to szkoda by mi było ich donosowo, bo chyba jedyne kiedy zadziałają to jak spłyną do żołądka. Wiadomo, dormicum to inna sprawa, a z niebenzo zolpidem też działa jak trza. Może masz szczęście blaze, że tak na ciebie działają.
Ja raz jak wracałem po ciężkiej podróży od klienta, 250 kilometrów w jedną stronę, 22 podjechałem na parking pod hipermarketem (już niedaleko było do domu, jakieś 7 kilometrów), roztrzaskałem jakieś 1mg alpra, do tego trochę esta, zapodałem w klamkę i jakoś niespecjalnie poczułem, dojadłem jeszcze chyba esta trochę i dopiero w domu coś poczułem i dlatego wydaje mi się, że przez nos nie zadziałały, tylko dopiero po spływie.
Tak offtopowo, to załapałem schiza (malutkiego), że kamery z parkingu mnie zczają, że coś wciągam, policja te sprawy. Wiem, że to irracjonalne, ale przypomniał mi się przypadek, jak policja przez monitoring zczaiła gościa, co w aucie zapodawał w instalację heroinę. I tutaj filmik pasujący do sytuacji:
http://www.youtube.com/watch?v=jtTq_7S9 ... r_embedded
:D
  • 226 / 3 / 0
moze rzeczywiscie mam fart. Ale to racej dla tego ze nie mam wyrobionej tolerki na benzosy trzepia mn ie dawli terapeutyczne np 1mg alpra kldzie spac na wiele godzin :) dlatego jak szybko podaje sobie nawet niewielka dawke to jest baaardzo milo bo z nosa od razu trzepie. A z dexa korzytam bo 450mg dmx zeby sobie posluchac muzyki a potem jeb kreseczka uspokajacza to bardzo milo spedzony wieczor:)
Uwaga! Użytkownik Blaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 33 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Dormicum samo w sobie nie jest jakas rewelacja. Nadaje sie natomiast wspaniale do mixow, szczegolnie z opio. Mocno podbija i przedluza euforie. Nie trzeba koniecznie walic iv, w miksie z opio nawet polkniete dziala zajebiscie. Najlepiej brac jak opio juz dziala, nie przed. Co do wciagania benzo nosem to imho bez sensu. Jest oddzielny watek na ten temat, wiec nie robic tu syfu.
  • 226 / 3 / 0
Gargamel pisze:
Dormicum samo w sobie nie jest jakas rewelacja. Nadaje sie natomiast wspaniale do mixow, szczegolnie z opio. Mocno podbija i przedluza euforie. Nie trzeba koniecznie walic iv, w miksie z opio nawet polkniete dziala zajebiscie. Najlepiej brac jak opio juz dziala, nie przed. Co do wciagania benzo nosem to imho bez sensu. Jest oddzielny watek na ten temat, wiec nie robic tu syfu.
faktycznie jest. ale malo osob sie wypowiada. mnie naprawde wali rozno jak wciagne pyl nosem. faktycznie wieksze dawki bylyby problemem, ae jak pisalem mam mala tolerke :) zdrowko! koncze zubra, ___/_ i lulu %-D
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
powiem Wam, że na początku zabawy z miadolamem byłem zachwycony, naprawdę. pięknie gasił do snu, był taki amnestyczny i przyjemny. Potem iv w połączeniu ze spidem też byłem zachwycony - te wszystkie zdarzenia miały miejsce gdy miałem już średnia tolerkę na benzo. Natomiast jak zrobiłem sobie 3.5 miecha przerwy od bdz i wziąłem 60 mg dormicum żeby zbić schizy po podczas palenia trawy - nie dało rady. 60 mg dormicum - 4 piętnastki. dziwne. Droga jest ta benzodiazepina i straciła w moich oczach sporo ( pewnie to moja wina - nadużywanie wszystkiego co lubię )
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 974 / 17 / 0
czy tyczy się to wszystkich benzo?? i czy jesteś pewien, że spod jężyka wchodzi lepiej?? ja podjęzyczam tylko kloniaki bo włażą szybciej i mają fajny smak. Natomiast chętnie bym sobie uzyskał mocniejsze działanie alprazolamu o tą ok 1/3, ale zomiren, który przyjmuje jest tak ohydny, że nie wytrzymałbym zanim się wchłonie.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 432 / 1 / 0
Ferd pisze:

biodostępność można poprawić stosując benzo (także midazolam) pod język. Z własnego doświadczenie popartego konsultacjami wynika, że działają wtedy około 1/3 silniej
Tak, tylko weź sobie rozpuść tabletkę dormicum czy zomirenu pod językiem :kotz: Klony są dobre pod język takie miętowe, a rolki tez ujdą choć są gorzkawe ale za to szybko się rozpuszczają , ja wale midazolam w klamę, zastanawiam się czy to przyspiesza jedynie czas w którym zaczynasz czuć działanie czy poprawia też biodostępność.
Chuj spróbuje rozpuścić dormicum pod językiem poświęcę się się dla efektu :*)

Ma ktoś info co do mocy midazolamu? np. 0,5mg klona odpowiada 10mg diazepamu. Jak to jest z mida?
off
  • 974 / 17 / 0
powiem Ci że mam pod ręką jedną tabelkę z tymi przelicznikami, ale nie ujęto w nim mida. Wogóle sa tam jakieś orientalne diazepiny jakich u nas z tego co wiem nie ma w Polsce w obrocie Triazolam Prazepam Nordazepam Loprazolam Ketazolam i inne a kurna midazolamu nie ma. Ale poszukam ci tego bo sam jestem ciekaw jego równoważnika
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Narkotyki wysyłane pocztą na cały świat. Policja zatrzymała Polaka

Portugalska policja zatrzymała obywatela Polski podejrzanego o wytwarzanie na masową skalę różnego rodzaju narkotyków — poinformowało radio publiczne RTP. Organy ścigania skonfiskowały m.in. kilkadziesiąt kilogramów marihuany, ecstasy i LSD, a także grzybów halucynogennych.

Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków

Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.

Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP

Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.