Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 578 / 14 / 0
Burial - Archangel (Uppermost Rework)
  • 585 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
a to nie jest jakas podpucha w stylu pobierania danych osobowych; IP; nie podpisze cyrografu w ten sposób?
.
  • 578 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: fla »
Tak, jutro przyjedzie po ciebie policja bo ośmieliłeś się to podpisać.
Burial - Archangel (Uppermost Rework)
  • 21 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adiq »
Już podpisało prawie 2000 osób.
Wątpie, by chciało im się sprawdzać tyle osób.
No i organizuje to GW, a ostatnio przeszli do naszego obozu.
No chyba, że organizują tą akcję od początku z Policją, zbierają dane osobowe naiwnych ćpunków, załatwiają 2 tysiące nakazów i przeszukują 2 tysiące mieszkań.
Państwo policyjne, to wszystko możliwe.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Tougo »
Na razie mamy 2000... jak myślicie, ile podpisów uda sie zebrać? Wystarczająco żeby wywrzeć jakiś wpływ / dyskusję z rządem?
Seeing the truth behind lies may not bring happines.
  • 1111 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Podpisywać, ćpunki!
I wysyłać adres strony komu tylko się da.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 96 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Massta »
DEKRYMINALIZACJO PRZYBYWAJ !!
  • 282 / 1 / 0
Trochę to naciągane, i pewno na niewiele się zda petycja, którą podpisując nie trzeba podawać numeru PESEL :) Ja na przykład napisałem, że jestem lekarzem, z resztą podpisów można składać nieograniczoną ilość.
No, ale idea najoczywiściej jak najbardziej słuszna! :-P
Uwaga! Użytkownik PolitykEkstazy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1530 / 9 / 0
Szkoda, ze nikt z hajpa na to nie wpadł, wtedy było by moze bezpeicnziej. Choć z drugiej strony policja i tak ma nasze ip już dzięki tej stronie więc nie wiem czy to coś zmieni. ;)
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Tougo »
Choć z drugiej strony policja i tak ma nasze ip już dzięki tej stronie więc nie wiem czy to coś zmieni.
Mylisz sie, mylisz..
Seeing the truth behind lies may not bring happines.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przeszukano klatki i podwórza. Dealujący na Inżynierskiej zatrzymani

Uderzenie w dealerów narkotykowych na Pradze-Północ. W związku z handlem oraz posiadaniem substancji psychoaktywnych policja zatrzymała 7 osób. Wszyscy usłyszeli zarzuty. 32- i 25-latek zostali tymczasowo aresztowani.

Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej

Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.

Olejek babci pod lupą. Policja sprawdza, czym w Wigilię zatruła się 14-osobowa rodzina

Podlascy policjanci sprawdzają, czy 14-osobowa rodzina, która w Wigilię trafiła do szpitala, mogła zatruć się olejkiem z konopi. We wtorek służby ratunkowe zostały wezwane do jednej z wsi w powiecie zambrowskim (Podlaskie). W organizmach członków 14-osobowej rodziny wykryto narkotyki.