skrzyżowanie, na przeciwko wranglera
mało mieli rzeczy, przynajmniej na otwarciu
spicy tylko 3g, smoke, salvia
i trochę piguł: diablo, diablo xxl, greeny i jeszcze kilka rodzajów nie pamiętam dokładnie
no i trochę bajerów jak lufki, bletki, gotowe skręcone jointy(puste do samodzielnego napełnieniania)
dobrze ze jest, ale szkoda ze taka komuna w srodku.
licze na wiecej :-D
przykładowo otwarcie sklepu z odzieżą marki Nike:
koszt adaptacji lokalu: 30 tys. zł.
koszt wyposażenia sklepu: 40 tys. zł.
zaopatrzenie: 80 tys. zł.
kasa fiskalna: 1,5 tys. zł.
alarm: 1,5 tys. zł.
marketing: szyldy, ogłoszenia w prasie lokalnej itp: 7 tys.zł.
razem: 160 tys. zł.
http://www.youtube.com/watch?v=UZx1QNuUetE
Gohanssj5 pisze: A'propo sklepu to czy moze mi ktos powiedziec czemu diablo xxx kupione w tym sklepie w ogole mnie nie pokopalo a mojego ziomka okrutnie? Ziomek mial problem z zasnieciem bo mial jakies dreszcze spazmy i w ogole a ja jak polozylem sie po przewidywanym czasie fazy to od razu zasnalem.Ktos moze mi powiedziec OCB??
A tak poważnie diablo xxx, to głownie BZP, wielkie gówno, większe od fuki.
to głownie BZP, wielkie gówno, większe od fuki.
mr_obscene pisze:jakieś badania, czy wywróżyłeś to sobie z herbaty?to głownie BZP, wielkie gówno, większe od fuki.
Piperazyny zwykle mają więcej efektów ubocznych niż pochodne fenyloetyloaminy, w przypadku BZP są to]
Także, miałem kontakt z obiema substancjami, i stwierdzam, że po fuce odczuwalny jest mniejszy zjazd. (bynajmniej u mnie, co organizm to inne odczucia)
Nie są znane jednak przypadki śmierci po zażyciu ani uzależnienia od tej substancji.
bzp może i jest większym gównem od fuki jeżeli porównamy efekty uboczne i intensywność fazy
jednak uważam że czynnikiem decydującym o tym co jest gównem największym powinien być poziom w jakim dana substancja rozpierdala organizm i ryje beret. taka gałka czy inny aviomarin ma w chuj nieprzyjemnych efektów, ale trudno na tej podstawie stwierdzić że te substancje są mniej szkodliwe od np. heroiny po której ponoć jest sama przyjemność(przynajmniej do czasu stania się ćpunem na skręcie)
bzp ma więcej nieprzyjemnych efektów od amfy, ale ponoć działa kilka razy słabiej(fuki nigdy nie brałem więc trudno powiedzieć) do tego jak szamiesz bzp to wiesz że to bzp, a nie 50%amfa/50% jakiś syf.
duże efekty uboczne mają też swoje plusy, trudniej uzależnić się od substancji po której mamy chujową zwałe i inne nieprzyjemne efekty niż od takiej po której takie rzeczy nie występują
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Kokaina w cukierkach. Rekordowy przemyt udaremniony
Władze celne na lotnisku Haneda w Tokio skonfiskowały 15 kilogramów kokainy od jednego z pasażerów. Agencja Kyodo wskazuje, że to rekordowy wynik w skali kraju.
Biden ustanowił rekord ułaskawień. Skrócił wyroki 2,5 tys. osobom skazanym za narkotyki
Prezydent USA Joe Biden ogłosił w piątek skrócenie wyroków niemal 2,5 tys. osobom skazanym za przestępstwa narkotykowe, którzy odbywają "nieproporcjonalnie długie kary". Prezydent pobił w ten sposób rekord pod względem wydanych aktów łaski.
Koniec procesu farmaceuty z Okulickiego. "Zapamiętam tę nauczkę"
Kary pięciu lat pozbawienia wolności chce prokurator dla 45-letniego Wojciecha K., u którego w mieszkaniu przy ul. Okulickiego 22 lutego 2023 r. znaleziono zapalniki i chemikalia. Policja ewakuowała wówczas mieszkańców bloku. W piątek (10 stycznia) zamknięto przewód sądowy w tej sprawie, mowy końcowe wygłosili prokurator i obrońca.